Νέος Μεγάλος Διαγωνισμός από το Kefalonia Life & την MySystemLand για το 2020

spot_img

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από το Kefalonia Life και την MySystemLand για το 2020

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 30/11/2020 στις 23:59.

Το Kefalonia Life γιορτάζει το ένα έτος (1) λειτουργίας του και με την υποστήριξη της MySystemLand χαρίζει υπέροχα δώρα στους αναγνώστες του!!! Δώρα για κάθε ηλικία… δώρα χρήσιμα και διασκεδαστικά!

6 ΝΙΚΗΤΕΣ ΓΙΑ 6 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ :

1x RC Drone Quadcopter με κάμερα 1080p, 2 μπαταρίες & χειριστήριο

2x Powerbank 12.800mhA, 2.1Α με 3 USB Ports & φακό (δερμάνινο)

2x Bluetooth Ακουστικά με μικρόφωνο & πλήκτρα

1x Ασύρματα Bluetooth Φορητά Ηχεία 5W RMS

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Για να συμμετέχετε επιτυχώς στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα παρακάτω βήματα:
1) LIKE στη σελίδα του Kefalonia Life,
2) LIKE στη σελίδα της MySystemLand,
3) SHARE / Δημόσια Κοινοποίηση στο Facebook της ανάρτησης με τη φωτογραφία του διαγωνισμού μας (θα τη βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή απευθείας εδώ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΚΛΗΡΩΣΗ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ
– Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 30/11/2020 στις 23:59.
– Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 02/12/2020 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στις σελίδες Kefalonia Life και MySystemLand.
– Αν μετά από πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση δεν επικοινωνήσει κάποιος από τους νικητές για την παραλαβή του δώρου του, τότε χάνει το δικαίωμα και το δώρο του δίνεται στον αμέσως επόμενο συμμετέχοντα με κλήρωση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!


Λίγα λόγια για την MySystemLand, που θα μας διαθέσει και τα δώρα του διαγωνισμού μας:

Υπάρχει πλέον μία επιχείρηση στο Αργοστόλι, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου ψηφιακού και τεχνολογικού κόσμου και για να εξυπηρετήσει άμεσα έναν οργανισμό, μία υπηρεσία, μία επιχείρηση, αλλά και τον απλό πολίτη, ανάλογα με τις ανάγκες τους με ολοκληρωμένα πακέτα ή προσφέροντας συγκεκριμένες υπηρεσίες και συστήματα.

Συγκεκριμένα, η «MySystemLand» δραστηροποιείται στους τομείς:

  1. της Πληροφορικής (Software),
  2. των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (HardwareService),
  3. της Ασφάλειας (Security),
  4. του Διαδικτύου (Internet),
  5. της Γραφιστικής (μακέτα, εκτύπωση, κατασκευή)
  6. της Διαφήμισης,
  7. της Φωτογραφίας και του Βίντεο.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον Υπολογιστή, το Laptop, το Tablet ή το Smartphone σας; Το νέο σας smartphone δεν χωράει την παλιά σας SIM; Μήπως, έχετε υφιστάμενη επιχείρηση ή θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας νέα επιχείρηση; Θέλετε να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά ή να διαφημιστείτε τοπικά και στο διαδίκτυο; Χρειάζεστε επαγγελματικές κάρτες ή άλλου είδους εταιρικό υλικό; Έχετε site ή eshop ή κοινωνικά δίκτυα για την επιχείρησή σας; Χρειάζεστε υποστήριξη με τα ενοικιαζόμενα καταλύματά σας σε Airbnb ή Booking (καταχώριση, φωτογραφίες, διαχείριση); Θέλετε και φωτογραφίες ή βίντεο; Θα θέλατε να λάβετε χρηματοδότηση από κάποιο πρόγραμμα ΕΣΠΑ; Θέλετε να εκτυπώσετε σε οποιοδήποτε υλικό ή να κατασκευαστούν για εσάς διαφημιστικά είδη, βραβεία κλπ;

Η απάντηση σε όλα είναι πως ΜΟΝΟ ΜΙΑ επιχείρηση υπάρχει στο Αργοστόλι, που μπορεί να σας παρέχει όλα τα παραπάνω, καθώς και χιλιάδες άλλα, με την απαραίτητη αξιοπιστία και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών σας στοιχείων!

Η επιχείρηση «MySystemLand», που ιδρύθηκε από την MSc. Διπλωματούχο Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής, Ματίνα Σπυράτου, έχει δημιουργηθεί προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μία και μόνο μία επιχείρηση να είναι ικανή να προσφέρει πλήθος πολύτιμων υπηρεσιών προς εσάς χωρίς να αγχώνεστε οι ίδιοι για τίποτα και χωρίς να ψάχνετε συνεχώς για ένα πλήθος αξιόπιστων συνεργατών, οι οποίοι θα καταναλώσουν μόνο τον πολύτιμο χρόνο σας και δύσκολα θα μπορέσουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους χωρίς τη δική σας παρουσία. Αφήστε, λοιπόν, τη Ματίνα Σπυράτου και τους συνεργάτες της να αγχώνονται για εσάς για το συνολικό έργο, που έχετε σκεφτεί και θέλετε να υλοποιηθεί άμεσα!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Β. Βανδώρου 13 (στενό Λιθοστρώτου πριν την πλατεία Καμπάνας) | Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Τηλέφωνο: 26710 – 28834 |  Κινητό: 6947339786

E-mail: mysystemland@gmail.com

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται