Άμεσα υπηρεσίες delivery & take away σε επιχειρήσεις εστίασης χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση

spot_img

Νέα πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Αρ ΦΕΚ 64 τεύχος Α 14/3/2020 Άρθρο 1 Παρ 6

Οι επιχειρήσεις εστίασης που έως σήμερα είναι αδειοδοτημένες για λειτουργία με τραπεζοκαθίσματα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες διανομής κατ’ οίκον ή παράδοσης στο κατάστημα (delivery και take away), χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση.

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αναφέρθηκε, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στη διευκόλυνση που παρέχεται για τη διαδικασία ανοίγματος delivery, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού και του κλεισίματος των καταστημάτων.

Όπως έγραψε «οι επιχειρήσεις εστίασης (καφετέριες εστιατόρια κλπ) κλείνουν αλλά μπορούν να παρέχουν τα προϊόντα τους άμεσα (take away ή delivery). Επειδή η διαδικασία ανοίγματος delivery καθυστερεί αρκετά, θέλοντας εξόφληση από ΕΦΚΑ και τροποποίηση στην εφορία στον ΚΑΔ, μετά από επικοινωνία του ΕΕΑ με τον υπουργό ανάπτυξης θα δοθεί η δυνατότητα από αύριο [σ.σ.: σήμερα] να μπορούν οι αντίστοιχες επιχειρήσεις να λειτουργούν το delivery, η δε διαδικασία νομιμοποίησης θα γίνει μετά από ένα μήνα. Είναι μια διαδικασία που θα βοηθήσει άμεσα όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να λειτουργήσουν χωρίς καθυστερήσεις».

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img