Το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό Χιονάτων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων (εικόνες)

spot_img

Το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Χιονάτων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων!

Η 4η Απριλίου είναι γνωστή ως η παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων και καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 με στόχο τη διεθνή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση. 

Με αφετηρία τη φετινή σχολική χρονιά, την 4η Απριλίου καθιερώνεται και η Πανελλήνια σχολική ημέρα φιλοζωίας την οποία με εξαιρετική διάθεση υποδεχτήκαμε στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Χιονάτων, καθώς τα παιδιά μας είναι ήδη ευαισθητοποιημένα όσον αφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων τις περιοχής.

Σε συνέχεια των εξαιρετικών τους πράξεων, που περιλαμβάνουν την υιοθεσία ενός γατούλη και την μέριμνα για την φροντίδα του (φαγητό, στέγη, ιατρική περίθαλψη,) τα παιδιά των Χιονάτων πήγαν ένα βήμα παραπέρα και θέλησαν να γνωρίσουν το έργο και τους εθελοντές του ΑΡΚ και να βοηθήσουν όπως μπορούν  συγκεντρώνοντας με την βοήθεια των γονέων τους πράγματα απαραίτητα για τη λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Αργοστόλι. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τόσο γονείς και εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων όσο και εθελοντές του Kefalonia Animal Trust (KATs) σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του έργου των εθελοντών καθώς επίσης και την διάθεσης των παιδιών για προσφορά και ενημέρωση.

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Χιονάτων ευχαριστούμε από καρδιάς όσους παραβρέθηκαν στην ζωοφιλική μας δράση , τους εθελοντές του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ” ΝΤΟΡΙΣ ” για την εξαιρετική τους παρουσίαση και την αλληλεπίδραση με τα παιδιά μας, καθώς επίσης και τον κο Ιωάννη Κοσμάτο που μας έφερε σε επαφή, και απευθύνουμε έκκληση για την ενίσχυση του καταφύγιου με οποιονδήποτε τρόπο. Ας γίνουν τα παιδιά μας οδηγοί για να αγγίξουμε τον πιο υπέροχο εαυτό μας.

Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Χιονάτων Κεφαλονιάς 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img