Δημοπρατήθηκε σε ιδιωτική εταιρεία το Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας Σβορωνάτων

spot_img

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ

Δημοπρατήθηκε την Παρασκευή 08 Ιουλίου 2022 το Αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας Κοινότητας Σβορωνάτων στην  Δ.Ε. Λειβαθούς

Το Τουριστικό Αγκυροβόλιο ¨Αγίας Πελαγίας¨ έχει κατασκευαστεί την περίοδο 2003-2010 και μέχρι σήμερα δεν έχει λειτουργήσει.

Ο  Δήμος Αργοστολίου, σε συνέχεια της υπ΄ αριθμ.   41/15-02-2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, και  αφού προηγήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία δημοπράτησε το Αγκυροβόλιο  με ανάδοχο  ιδιωτική εταιρεία η οποία ανέλαβε τη λειτουργία του,  έναντι ετήσιου τιμήματος 30.500 ευρώ,  μέχρι το 2036.

Η Εταιρεία υποχρεούται στην αποπεράτωση των υπολειπόμενων εργασιών – σύμφωνα με το υφιστάμενο Σχέδιο Ανάπλασης- καθώς και στην αποκατάσταση ζημιών που έχουν, μετά τόσα χρόνια, προκληθεί.

Μία ακόμη υπόσχεση της Δημοτικής Αρχής δρομολογήθηκε, μία ακόμη εκκρεμότητα πλέον της δεκαετίας επουλώνεται και αποκαθίσταται η λειτουργικότητα, χρηστικότητα και αξιοποίηση ενός εμβληματικού για την περιοχή της Λειβαθούς έργου αλλά και για την Ανάπτυξη του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Δήμο μας. 

                                        Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται