Οι πυροσβέστες της Αυστραλίας ξαναχτυπούν: Ποζάρουν ημίγυμνοι αγκαλιά με ζώα

spot_img

Αυτό το ημερολόγιο θα το λατρέψετε!

Τα «καυτά» αγόρια – πυροσβέστες της Αυστραλίας, με τα αγαλματένια κορμιά, ποζάρουν με ζώα για το ημερολόγιο του 2020, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ανδρισμός και ευαισθησία συνδιάζονται άψογα!

MKαθημερινοί ήρωες, που σώζουν ζωές, οι πυροσβέστες της Αυστραλίας ποζάρουν φέτος για 6 νέα ημερολόγια, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αποφάσισαν να υποστηρίξουν μικρές, τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις της Αυστραλίας, που επικεντρώνονται στην βοήθεια των ιθαγενών ζώων διάσωσης και θεραπείας.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οργανισμοί που βοηθούν παιδιά που πάσχουν από αυτισμό και το σύνδρομο Άσπεργκερ αλλά και το νοσοκομείο Currumbin Wildlife Hospital (το οποίο φροντίζει τραυματισμένα αυστραλιανά ζώα).

Στο παρελθόν, είχαν ποζάρει στις φλόγες αλλά και με μικρά ζωάκια για τις ανάγκες του ετήσιου ημερολογίου τους.

Το Αυστραλιανό Ημερολόγιο Πυροσβεστών είναι παράδοση εδώ και 27 χρόνια.

Από το 1993, οι πυροσβέστες από τις αστικές, αγροτικές, ένοπλες, αεροπορικές και επιχειρησιακές υπηρεσίες της Αυστραλίας συνεργάζονται για την πραγματοποίηση ενός ημερολογίου με φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ παράλληλα με τα θεϊκά κορμιά τους θέλουν να εμπνεύσουν κι άλλους προκειμένου να ακολουθήσουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Το ημερολόγιο του 2020 φιλοξενεί επίσης κάποιους πυροσβέστες από την Γαλλία και την Γερμανία. Την επόμενη χρονιά, η χαρά θα είναι παγκόσμια καθώς θα κυκλοφορήσει το πρώτο διεθνές ημερολόγιο πυροσβεστών.

Φωτογραφίες: Instagram/australianfirefighterscalendar

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται