GNTM 2: Στον πόντο η διαφορά Κάτιας και Άννας-Μαρίας στον τελικό

spot_img

Ο τελικός του GNTM 2 πλησιάζει και τρία μοντέλα διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου Next Top Model.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του star.gr, ο ημιτελικός έγινε λίγες ημέρες στο Μιλάνο και οι τέσσερις κριτές κατέληξαν στην τελική τριάδα. Σύμφωνα με τα spoilers, Κάτια Ταραμπάνκο, Άννα – Μαρία Ηλιάδου και Κέισι Μίζιου είναι στον τελικό του GNTM 2.

Ποια, όμως, προηγείται; Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα: «Για τον τελικό είχαμε τρεις δοκιμασίες. Πρώτη στη βαθμολογία είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, αμέσως μετά με ένα βαθμό διαφορά είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδη και ακολουθεί με δύο βαθμούς διαφορά από την πρώτη η Κέισι Μίζιου».

Ο τελικός, όπως αναφέρει το star.gr, θα πραγματοποιηθεί στις στις 19 Δεκεμβρίου. Μετά την προβολή των δοκιμασιών, το GNTM θα γίνει live και μετά λεπτά θα προστεθεί και η βαθμολογία του κοινού, προκειμένου να βγει η νικήτρια του GNTM 2.

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img