Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει για το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από 04/09 έως και 06/09

spot_img

Ο Δήμος Σάμης ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα 4-9-2023 έως την Τετάρτη 6-9-2023 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, με ενισχυμένους ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα για την περιοχή μας προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 4-9-2023 και έως το απόγευμα της Τρίτης 5-9-2023.

Λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων παρακαλούνται οι επισκέπτες στην παραλία ΜΥΡΤΟΣ να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ναυαγοσωστών και να αποχωρήσουν άμεσα εφόσον τους δοθεί η σχετική οδηγία.

Επίσης παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειδικά σε περιοχές που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα σε σημεία που μπορεί να καταστούν επικίνδυνα λόγω της έντονης επικείμενης βροχόπτωσης.

Δήμος Σάμης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img