ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Η υγεία νοσεί & ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διαφορεί…

spot_img

Η ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ….

Η τοπική κοινωνία με λύπη διαπιστώνει ότι η χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νησί μας, περιορίστηκε στο εκλογικό κέντρο της κ. Ρόδης Κράτσα στο Αργοστόλι.

Ο Υπουργός Υγείας, επισκέφθηκε το νησί μας μόνο και μόνο προς επικοινωνιακή στήριξη της κ. Περιφερειάρχη, της οποίας η θητεία χαρακτηρίστηκε από την υποχρηματοδότηση και την καθυστέρηση στην υλοποίηση σειράς απαραίτητων αναπτυξιακών έργων στα νησιά μας.

Προφανώς, ο Υπουργός Υγείας δε βρήκε τον ελάχιστο χρόνο να συναντηθεί με τους ιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, του Κέντρου Υγείας Σάμης και να ενημερωθεί για την υποστελέχωσή τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Προφανώς και δεν ενημερώθηκε για την Διαμαρτυρία των Πρωτοβουλιών Πολιτών Σάμης &  Ελειού – Πρόννων για τα προβλήματα των δομών Υγείας των περιοχών τους, την αναιτιολόγητη μετακίνηση ιατρών και για την ακύρωση της συνάντησης για ενημέρωση με τον τοπικό Βουλευτή κ. Παναγή Καππάτο στις 23.9.2023.

Πριν λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκος Ανδρουλάκης, βρέθηκε στο νησί μας και επισκέφθηκε το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, όπου ενημερώθηκε από το Διοικητή του Γ.Ν.Κ. κ. Δημήτρη Μαρτίνη και την Αν. Διοικήτρια κ. Ζωή Μοσχονά, τους ιατρούς και το προσωπικό για την εικόνα της υγείας στα νησιά μας. Έδειξε το πραγματικό ενδιαφέρον ενός πολιτικού αρχηγού για έναν νησιωτικό τόπο.

Η παρέλαση κυβερνητικών στελεχών δεν αρκεί για να σώσει τη χειρότερη Περιφερειακή Αρχή από τη σύσταση της Π.Ι.Ν. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι οι επικοινωνιακές φιέστες δεν επιλύουν τα καθημερινά τους προβλήματα. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπονομεύει διαρκώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας και αδιαφορεί για τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών μας. Η χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, απλώς μας το επιβεβαίωσε!

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 

Αργοστόλι, 12.10.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img