Μικροί & μεγάλοι ποδηλάτες “βολτάρισαν” με ενθουσιασμό στην πόλη του Αργοστολίου για την Παγκόσμια Μέρα Ποδηλάτου (βίντεο – εικόνες)

Την Δευτέρα 03/06/2024 γύρω στις 07:00 το απόγευμα με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ποδηλάτου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Αργοστολίου μια όμορφη βόλτα με ποδήλατα εντός της πόλης του Αργοστολίου.

Συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες με πολλή χαρά και ενθουσιασμό ξεκινώντας από την κεντρική Πλατεία Αργοστολίου. Από εκεί συνέχισαν προς την Λεωφόρο Βεργωτή, την οδό Δεβοσέτου και επέστρεψαν παραλιακά (πίσω από την Αγορά) μέχρι την Παλιά Πλάκα τερματίζοντας μέσω της οδού Ριζοσπαστών ξανά στην Πλατεία.

Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους δόθηκαν αναμνηστικό έντυπο από τη συμμετοχή τους!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ

Στη σελίδα μας στο Facebook θα βρείτε το βίντεο εδώ.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στα άλμπουμς στο τέλος αυτού του άρθρου

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img