Το 33ο Kefalonia Gym Festival “Άννα Πολλάτου” εντυπωσίασε και στο Ληξούρι (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Παρασκευή 30/06/2023 στις 20.00 το απόγευμα συνεχίστηκε το 33ο Kefalonia Gym Festival “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” και στο Ληξούρι Κεφαλονιάς. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε η έναρξη του φεστιβάλ και η παρέλαση των αθλητικών τμημάτων στο Αργοστόλι (περισσότερα εδώ)

Τα αθλητικά τμήματα από την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, όπου χόρεψαν με τη σειρά τα προγράμματα, που είχαν ετοιμάσει. Από την Κεφαλονιά συμμετείχε ο ΑΓΣ Επτανήσων.

Η πλατεία είχε γεμίσει ασφυκτικά τόσο από τα τμήματα όσο και από τον κόσμο, που ήθελε να παρακολουθήσει τα χορευτικά προγράμματα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Δαρδαμάνη, ενώ μίλησε και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γιώργο Κατσιβέλη για την υποστήριξη της φεστιβάλ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Το Kefalonia Gym Festival απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο. Δεν κάνει διακρίσεις, αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες ανδρών, γυναικών, παιδιών & ατόμων τρίτης ηλικίας. Συμμετέχουν άτομα με ειδικές ανάγκες (ιδιαιτερότητες), πρώην αθλητές αγωνιστικών τμημάτων, πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές & Ολυμπιονίκες.

Σε αυτόν τον χώρο άθλησης και άμιλλας συναντιούνται διάφοροι πολιτισμοί και δημιουργούνται νέες φιλίες μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, σε ένα περιβάλλον χωρίς φυλετικές διακρίσεις, όπου κυριαρχούν μόνον η διασκέδαση, η χαρά και η γυμναστική.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img