Εντυπωσιακή η έναρξη του 33ου Kefalonia Gym Festival “Άννα Πολλάτου” στο Αργοστόλι (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Πέμπτη 29/06/2023 πραγματοποιήθηκε στις 21.00 το βράδυ η έναρξη του 33ου Kefalonia Gym Festival “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” στο Αργοστόλι.

Το Kefalonia Gym Festival απευθύνεται σε όλον τον αθλούμενο κόσμο. Δεν κάνει διακρίσεις, αγκαλιάζει όλες τις ηλικίες ανδρών, γυναικών, παιδιών & ατόμων τρίτης ηλικίας. Συμμετέχουν άτομα με ειδικές ανάγκες (ιδιαιτερότητες), πρώην αθλητές αγωνιστικών τμημάτων, πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές & Ολυμπιονίκες.

Σε αυτόν τον χώρο άθλησης και άμιλλας συναντιούνται διάφοροι πολιτισμοί και δημιουργούνται νέες φιλίες μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, σε ένα περιβάλλον χωρίς φυλετικές διακρίσεις, όπου κυριαρχούν μόνον η διασκέδαση, η χαρά και η γυμναστική.

Στην αρχή όλα τα αθλητικά τμήματα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Καμπάνας, όπου χόρεψαν όλοι μαζί λίγο πριν την παρέλαση των τμημάτων στο κέντρο του Αργοστολίου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η παρέλαση ξεκίνησε από την Πλατεία Καμπάνας με τα τμήματα να προχωρούν διά μέσου του Λιθοστρώτου και του πεζόδρομου της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς & Ιθάκης μέχρι την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου.

Φτάνοντας γύρω στις 21.30 στην Πλατεία τα αθλητικά τμήματα και το κοινό, που είχε μαζευτεί στην πλατεία, παρακολούθησαν χορευτικά προγράμματα από τα τοπικά τμήματα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Δαρδαμάνη, ενώ μίλησε και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σταύρος Μπασιαρδής, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτος και τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό. Μίλησαν για λίγο και δέχτηκαν τιμητικό βραβείο για την υποστήριξή τους.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (το βίντεο της παρέλασης των τμημάτων είναι από τη live μετάδοση στη σελίδα μας στο facebook και το δεύτερο ανέβηκε σε HD στο κανάλι μας στο Youtube)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img