Την Κυριακή 14/04/2024 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το “Kefalonia Backyard Ultra” στο Αργοστόλι

spot_img

ΝΕΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 09.00΄ στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το «Kefalonia backyard ultra», το οποίο θα συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς των αγώνων τύπου «backyard ultra».

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αγώνα trail running, κατά τον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μια κυκλική διαδρομή μήκους 6.706 μέτρων ή 4,167 μιλίων σε μία ώρα, κάθε ώρα.

Δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά αντοχής. Κάθε δρομέας θα πρέπει να βρει ένα άνετο ρυθμό, να καταστρώσει τη στρατηγική της τροφοδοσίας του και να ολοκληρώνει τον κύκλο έγκαιρα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Όσοι δεν καταφέρουν να ολοκληρώσουν εγκαίρως τον κύκλο ή ολοκληρώσουν εγκαίρως τον κύκλο αλλά δεν καταφέρουν να φτάσουν εγκαίρως στο «μαντρί» της εκκίνησης κατά την εκκίνηση του νέου κύκλου ή απλά αποδεχθούν την ήττα τους, παραδίδουν τον αριθμό τους στη διοργάνωση και θεωρούνται ότι εγκατέλειψαν [DNF].

Εάν ο δρομέας ολοκληρώσει τον κύκλο του νωρίτερα από μία ώρα (μέγιστος αποδεκτός χρόνος ολοκλήρωσης του κύκλου), τότε το υπόλοιπο του χρόνου που του απομένει, μπορεί να τον αξιοποιήσει όπως θέλει [ξεκούραση, τροφοδοσία με νερό ή φαγητό, ύπνο, κ.α], μέχρι να ξεκινήσει ο νέος κύκλος. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ώρα δίνεται νέα εκκίνηση σε όσους έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν έγκαιρα τον προηγούμενο κύκλο.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να μείνει μόνο ένας και τελευταίος δρομέας, ο οποίος είναι και ο νικητής.

Δεχθείτε την πρόκληση και ξεπεράστε τον εαυτό σας… κάντε έναν ακόμη κύκλο!!      

Με τη δήλωση συμμετοχής θα περιλαμβάνονται:

– Τροφοδοσία καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι ο αθλητής να εγκαταλείψει.

– Μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

– Κύπελλα και χρηματικό έπαθλο στους τελευταίους τρεις αθλητές, άνδρες γυναίκες χωριστά (οι αθλητές που πραγματοποίησαν τους περισσότερους κύκλους).

– Εκπτώσεις σε διαμονή και μετακίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία του γεγονότος, το είδος, την φύση της διαδρομής και περαιτέρω λεπτομέρειες και τεχνικές οδηγίες προσεχώς.

Η οργανωτική επιτροπή

 (τηλ επικοινωνίας : 6973396345)

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img