Μια όμορφη ποδηλατοβόλτα για μικρούς & μεγάλους στο Ληξούρι (βίντεο – εικόνες)

spot_img

To πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Παλληξουριακός διοργάνωσε Παιδική Ποδηλατοβόλτα στα πλαίσια της δράσης του 1ου Stay Active Kefalonia, η οποία διεξήχθει παράλληλα με τον Γύρο της Παλικής (ποδηλασία για ενήλικες). Ο καιρός ήταν αρκετά καλοκαιρινός παρά την αρχική συννεφιά.

Οι μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου, όπου αρχικά έγιναν χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό και τον Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγή Καππάτο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ήταν αρκετοί αυτοί που ήθελαν να απολαύσουν μία βόλτα με το ποδήλατό τους παρέα με τα παιδιά ή την παρέα τους χωρίς να ανησυχούν για αμάξια.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μία σύντομη ομιλία από τον Γιώργο Ισαουί, Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου σχετικά με την σωστή και ασφαλή οδήγηση ποδηλάτου.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν όλοι μαζί την ποδηλατοβόλτα κατά μήκους του όμορφου παραλιακού δρόμου και έφτασαν μέχρι την γραφική παραλία των Λεπέδων, όπου έκαναν και ένα διάλειμμα για νερό και φαγητό. Εκεί ακριβώς πραγματοποιήθηκε μία σύντομη ομιλία τον Γιώργο Ποταμιάνο, ιδιοκτήτη του Outdoor Kefalonia Activities με πείρα στις υπαίθριες δραστηριότητες, σχετικά με την ασφάλεια κατά την χρήση του ποδηλάτου μαζί με ενδιαφέρουσες συμβουλές.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μετά το τέλος της ομιλίας, συνέχισαν την ποδηλατοβόλτα με την επιστροφή από την ίδια διαδρομή μέχρι την Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκε live από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img