Με μεγάλη επιτυχία ο 3ος Ainos Mountain Marathon στην Κεφαλονιά – Τα ονόματα των νικητών (εικόνες)

spot_img

3οs Ainos mountain marathon
Μεταγωνιστικό Δελτίο τυπου,

Ο 3ος Ainos mountain marathon πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή με σύμμαχο τον καιρό στις πλαγιές του Αίνου.

Οι αθλητές που ήρθαν από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αλλά και οι ξένοι ήταν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά της διαδρομής και μας έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Ο παράλληλος αγώνας 10χμ συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος αθλητών αλλά και πεζοπόρων που περπάτησαν την διαδρομή.
Στο αγωνιστικό κομμάτι πρώτος στον Μαραθώνιο τερμάτισε ο Μοσχονάς Παναγιώτης με χρόνο 5:39:27 και πρώτη γυναίκα η Δήμητρα Χαιροπούλου με χρόνο 5:58:15, Στον αγώνα των 10κμ πρώτος ο Χαράλαμπος Ρηγάτος με χρόνο 47:34 και στις γυναίκες η Ευαγγελια Σαμόλη με χρόνο 1:04:34.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε σε τέσσερις αθλητές που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους και το ήθος τους στο ‘’ευ αγωνιζεστε’’. Τον Γιάννη Μπάγιο αθλητή υπεραποστασεων με επίτευγμα την διάσχιση των Πυρηναίων 950κμ, Μιχάλη Παπαδόπουλο πρωτοπόρο οργανωτή αγώνων ορεινού τρεξίματος και υπερμαραθωνοδρόμο, Μιχάλη Δεβεράκη αθλητή υπεραποστάσεων ο γηραιότερος της Ελλαδας 79 ετων και τον Γρηγόρη Δράκο που έκανε τρέχοντας την διάσχιση της Ελλάδας 1280κμ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε σε δυο γεγονότα που μας συγκίνησαν στον αγώνα των 10κμ. Το πρώτο η συμμετοχή και τερματισμός δυο παιδιών 9 & 11 ετών και επίσης ο τερματισμός δυο μωρών με τους γονείς τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά τον Α.Ο. Πρόννων για την πολύτιμη στήριξη του, τον Αντιπεριφεριάρχη Σταύρο Τραυλό που από την πρώτη χρονιά αγκάλιασε τον αγώνα, τους δημους Σάμης, Αργοστολίου τον ΟΦΥΚΕΠΑ τους χορηγούς μας, τον Αντώνη Βλάχο (kiss fm) για την μουσική και φυσικά τους εθελοντές που με χαμόγελο τροφοδοτούσαν και ενθάρρυναν τους αθλητές. Είμαστε περήφανοι που ο αγώνας μας σαν κεντρικό event έδωσε αφορμή να πραγματοποιηθούν παράλληλες εναλλακτικές δράσεις στο σύνολο του νησιού.

Ήδη από τώρα σχεδιάζουμε τον 4ο Ainos Marathon όπου θα προστεθεί και ημιμαραθώνιος 23κμ. Με μεράκι και σταθερά βήματα, . ελπίζοντας στο μέλλον να βρεθεί ένας μεγάλος χορηγός θέλουμε να κάνουμε τον αγώνα θεσμό ώστε να διαδοθεί ανά τον κόσμο η ιδιαίτερη ομορφιά του Αίνου και παράλληλα να πάρει το νησί μια θέση στους αθλητικούς και ενναλακτικούς προορισμούς.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής Μαραθωνίου Αίνου
Με εκτίμηση
Παπαλάμπρος Λάμπρος- Γεωργάτος Χρήστος- Αλεξανδράτος Παναγής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img