Εύκολο παγωτό για τώρα το καλοκαίρι!
Frozen yogurt σε ξυλάκι για μεγάλους και παιδιά
Μέθοδος Εκτέλεσης:
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και μοιράζουμε τη μισή ποσότητα του μείγματος σε θήκες ειδικές για παγωτά.
- Προσθέτουμε λίγα από τα μούρα, τα οποία βυθίζουμε μέσα στο γιαούρτι με ένα πιρούνι.
- Βάζουμε τις θήκες στην κατάψυξη για να σφίξει λίγο το γιαούρτι.
- Σε περίπου 1 ώρα, τις βγάζουμε από την κατάψυξη και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μοιράζοντας τα υπόλοιπα μούρα στις θήκες και ρίχνοντας το υπόλοιπο γιαούρτι, ώστε να καλυφθούν οι θήκες μέχρι πάνω.
- Καρφώνουμε τα ειδικά ξυλάκια για παγωτό σε κάθε θήκη.
- Θρυμματίζουμε τα φιστίκια στο μούλτι και πασπαλίζουμε με το τριμμένο φιστίκι τα παγωτά μας όσο βρίσκονται στις θήκες.
- Τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και τα αφήνουμε εκεί για 3 ώρες, ώστε να σφίξει καλά το μείγμα.
Συμβουλές:
Αντί για στραγγιστό γιαούρτι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι με κάποια γεύση. Επίσης, αν θέλουμε, αντικαθιστούμε τα μούρα με όποια άλλα φρούτα μας αρέσουν.