Η παιδική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σάμης «Οι Μικροφοβεροί» παρουσιάζουν τα «Παραμύθια από το τηλέφωνο» στις 19/07

Η παιδική ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σάμης

«Οι Μικροφοβεροί» παρουσιάζει τα «Παραμύθια από το τηλέφωνο»

Ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου Σάμης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην πρώτη θεατρική παράσταση της παιδικής ομάδας του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σάμης «Οι Μικροφοβεροί», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουλίου και ώρα 21.00 στο Δημοτικό Σχολείο Σάμης.

Οι μικροί μας ηθοποιοί θα παρουσιάσουν το αγαπημένο έργο «Παραμύθια από το τηλέφωνο» του σπουδαίου Ιταλού συγγραφέα Τζιάνι Ροντάρι, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Τζούλιας Δόριζα.

Ο Τζιάνι Ροντάρι υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας του 20ού αιώνα, δημοσιογράφος και παιδαγωγός. Μέσα από το έργο του ανέδειξε τη δύναμη της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της ελεύθερης σκέψης, εμπνέοντας γενιές παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Η παράσταση αυτή αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη επίσημη θεατρική παρουσίαση της παιδικής ομάδας του Θεατρικού Εργαστηρίου Δήμου Σάμης «Οι Μικροφοβεροί», σηματοδοτώντας την αρχή ενός δημιουργικού ταξιδιού γεμάτου φαντασία, συνεργασία και καλλιτεχνική έκφραση.

Ο Δήμος Σάμης, μέσω του Τομέα Πολιτισμού, επενδύει διαχρονικά στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη των τεχνών, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του θεάτρου στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Η ενασχόληση με το θέατρο ενισχύει την αυτοπεποίθηση, καλλιεργεί τη δημιουργική έκφραση, αναπτύσσει τη συνεργασία και την ενσυναίσθηση, ενώ συμβάλλει ουσιαστικά στην επικοινωνία, τη φαντασία και την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας.

Σας περιμένουμε όλους να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των μικρών μας ηθοποιών και να μοιραστούμε μαζί τους τη χαρά της δημιουργίας και της θεατρικής τέχνης σε μια βραδιά γεμάτη παραμύθια, χαμόγελα και συγκίνηση.

  • Κυριακή, 19 Ιουλίου 2026
  • Ώρα: 21.00
  • Δημοτικό Σχολείο Σάμης
  • Διοργάνωση: Δήμος Σάμης
  • Είσοδος Ελεύθερη

Τομέας Πολιτισμού Δήμου Σάμης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img