Για τέταρτη ημέρα χωρίς σταγόνα νερό σε περιοχές της Κεφαλονιάς… Τι απαντά η Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης

spot_img

Στα κάγκελα κυριολεκτικά βρίσκονται οι κάτοικοι των Πουλάτων, των Γριζάτων, του Καραβομύλου και των Χαλιωτάτων, καθώς από την Τρίτη έχει διακοπεί η υδροδότηση λόγω βλάβης στην κεντρική γεώτρηση.

Το poulatakefalonias επικοινώνησε με τη Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δήμων Κεφαλονιάς, ωστόσο δεν λάβαμε σαφή απάντηση για το χρονοδιάγραμμα επίλυσης του προβλήματος, καθώς είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, όπως τονίστηκε, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη το συντομότερο δυνατόν. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι αυτό δε θα συμβεί το επόμενο διήμερο…

Ακολούθως επισημάναμε ότι η αρχική ανακοίνωση της επιχείρησης για υδροδότηση της περιοχής με μεταφορά νερού μέσω υδροφόρων, δε συνάδει με την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Για να λάβουμε την απάντηση ότι πράγματι δε μεταφέρεται νερό στις δύο υδατοδεξαμενές των Πουλάτων, αλλά σε κεντρική δεξαμενή, χωρίς ωστόσο να μας καταστεί σαφές πως γίνεται η διαχείρισή του.

Υπενθυμίζουμε ότι από εχθές ο Δήμος Σάμης διαθέτει δωρεάν στους κατοίκους του χωριού μας εμφιαλωμένο νερό για την κάλυψη των προσωπικών αναγκών τους. Το νερό είναι διαθέσιμο στο Κοινοτικό Γραφείο Πουλάτων, ωστόσο, όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Κοινότητάς μας κύριο Παντελή Τουλάτο στο τηλέφωνο 6974147298.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με τη σημείωση ότι το νερό είναι ένα κοινωνικό αγαθό και ότι η πρόσβαση σε αυτό αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα, ελπίζουμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα…

Πηγή: poulatakefalonias.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img