Βίντεο-εικόνες: Ξενάγηση στο Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης στη Σάμη

spot_img

Ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Ρεκατσίνας επισκέφτηκε πέρυσι το φθινόπωρο το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στη Σάμη και μοιράζεται αποκλειστικά και μόνο για τους αναγνώστες του Kefalonia Life ένα υπέροχο φωτογραφικό υλικό, αλλά και εντυπωσιακά βίντεο τόσο από το εσωτερικό του σπηλαίου όσο και από το οδοιπορικό του μέχρι εκεί. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Το βαραθρώδες Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλ. βορειοδυτικά της Σάμης στην Κεφαλονιά. Η φυσική είσοδος του σπηλαίου είναι κατακόρυφη διαστάσεων 40 x 50 μ. και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής.

Τεχνητή είσοδος με σκαλοπάτια και μακρύς υπόγειος διάδρομος επιτρέπει την επίσκεψη στο σπήλαιο. Η λίμνη βρίσκεται 20 μ. κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και το βάθος των νερών της κυμαίνεται από 10 μ. έως 30 μ. Σταλακτίτες με περίεργα σχήματα στολίζουν το μεγαλύτερο τμήμα του σπηλαίου.

Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στον Παναγιώτη Ρεκατσίνα. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση και εκμετάλλευσή των πολυμέσων χωρίς την έγγραφη άδεια του φωτογράφου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΒΙΝΤΕΟ:

Οδοιπορικό μέχρι τη Μελισσάνη:

Στο εσωτερικό του σπηλαίου:

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img