Τα Τοπικά Συμβούλια Δήμου Ληξουρίου συζήτησαν με τον Βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο για τα ζητήματα των υδάτινων πόρων (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 το πρωί το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Βουλευτής του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος συναντήθηκε με τα Τοπικά Συμβούλια και πολίτες του Δήμου Ληξουρίου στο καφέ «Άνεμος» στο Ληξούρι, όπου συζήτησαν για περίπου 2 ώρες για τα ζητήματα των υδάτινων πόρων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

Να θυμήσουμε ότι στην Κεφαλονιά βρίσκεται ήδη από το Σάββατο 02/03, όπου στις 11.00 το πρωί συναντήθηκε με φορείς από το χώρο της υγείας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο Αργοστόλι, ενώ στις 7.00 μμ πραγματοποιήθηκε ομιλία στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου στο Ληξούρι με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε».

Παρόντες στην συνάντηση – συζήτηση ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ληξουρίου Βαγγέλης Φαρακλός και Βαγγέλης Συνοδινός – Βαλλιάνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Γκισγκίνης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Ληξουρίου Δημήτρης Βασιλάτος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καμιναράτων Μπάμπης Ρηγάτος, ο Πρόεδρος Χαβριάτων Σπύρος Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος Κοινότητας Κατωγής Βαγγέλης Δάβρης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Αθέρα Άγγελος Σπυράτος, ο Άρης Γαβριελάτος από την Κοινότητα Ριφίου, ο Πέτρος Βιτωράτος, ο Αντώνης Βιτωράτος και ο Γιώργος Έρτσος από την Κοινότητα Κατωγής, ο Βασίλης Καπάτος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ληξουρίου.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μίλησαν για το σοβαρό πρόβλημα με το ανύπαρκτο νερό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών λόγω της τουριστικής σεζόν ζητώντας άμεσα λύσεις, ενώ επεσήμαναν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στα χωριά λόγω της ξηρασίας. Επιπλέον, τόνισαν την κάκιστη ποιότητα του νερού στο δίκτυο του Δήμου Ληξουρίου, το οποίο κατά τα λεγόμενά τους δεν είναι ούτε καν για να ποτίζει κανείς. Έθεσαν τους προβληματισμούς τους, ενώ ανέφεραν ότι ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης εδώ και 4 χρόνια δίνει υποσχέσεις χωρίς ακόμα να τις έχει τηρήσει. Επιπρόσθετα, ανέφεραν ότι η μελλοντική αφαλάτωση, με το εργοστάσιο που έχει αναφερθεί τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Παναγή Καππάτο, δεν θα βοηθήσει σε τίποτα τα χωριά, ενώ θα είναι και ιδιαίτερα κοστοβόρα για το Δήμο.

Ολόκληρη τη συζήτηση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο παρακάτω.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Βουλευτή είναι:

Την Κυριακή 3 Μάρτη στις 7.00μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Ευφημίας  θα συζητήσει με τα Τοπικά Συμβούλια του Δήμου Σάμης για τα ζητήματα των υδάτινων πόρων.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη το πρωί θα περιοδεύσει στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.


ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες εικόνες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή πατώντας στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img