Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη ευχαριστεί το ΕΠΑΛ Ληξουρίου & τον Σωτήρη Μαρκέτο, δημιουργό του Ναυτικού Μουσείου Σάμης

spot_img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

–Το ΕΠΑΛ Ληξουρίου μέσω του διευθυντή του κ. Κων. Λαζαράτου, ο οποίος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημά μας, διέθεσε μαθητές του Σχολείου για τη διεκπεραίωση πρακτικών ζητημάτων (διευθέτηση, μετακίνηση κιβωτίων με βιβλία) στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου. Εγκάρδιες είναι και οι ευχαριστίες μας προς τους συγκεκριμένους μαθητές, οι οποίοι με σοβαρότητα, σωστό συντονισμό και αποτελεσματικότητα έφεραν σε πέρας την αποστολή τους.

–Τον εμπνευστή/δημιουργό του Ναυτικού Μουσείου Σάμης κ. Σωτήρη Μαρκέτο, ο οποίος φιλοτέχνησε με κάθε λεπτομέρεια και δώρισε στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη ένα σκάφος τύπου «clipper του τσαγιού». Σημειώνουμε ότι ο κ. Σωτ. Μαρκέτος είναι μηχανικός πλοίων, απόφοιτος της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής (ΒΕΣ) Ληξουρίου. Του ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

«ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΚΗΣ»

          Έχει κυκλοφορήσει η νέα έκδοση της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, το Λεύκωμα του Χρήστου Μαρούλη με τίτλο «Περιήγηση στους βυθούς της Παλικής». Μέσα στις σελίδες του θα βρει ο αναγνώστης ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες αλλά και θα απολαύσει όμορφες φωτογραφίες διαφόρων ειδών ψαριών καθώς και άλλων εκπροσώπων του ζωοβένθους και του φυτοβένθους, που απαντιούνται στα νερά της χερσονήσου Παλικής.

          Το Λεύκωμα μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα γραφεία της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Μουσείο Ληξουρίου) είτε από τα βιβλιοπωλεία «Hapy House» (Mπάμπης Μουρελάτος) στο Ληξούρι και «Κύβος» (Παναγής Μοσχονάς) στο Αργοστόλι.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img