Σύλλογος ΑΝΆΚΑΡΑ: Κάλεσμα προς όλους σε ανοιχτή συνέλευση τη Μεγάλη Δευτέρα 29/04

spot_img

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

>>ΠΡΟΣ: τα μέλη και τους φίλους και φίλες της ΑΝΑΚΑΡΑ, τους συλλόγους και τα σωματεία της περιοχής, τους κοινωφελείς και δημοτικούς φορείς του τόπου μας και κάθε άλλο/η ενδιαφερόμενο/η

>>Ο πολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΆΚΑΡΑ, που δραστηριοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια στο Ληξούρι, προσφέρει ποικίλο έργο πολιτισμού και δράσης στον πολυχώρο που δημιούργησε στον χώρο της πρώην Βαλλιανείου Επαγγελματικής σχολής με προβολές ταινιών, θεατρικά και μουσικά δρώμενα και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης κάθε είδους για όλες τις ηλικίες χωρίς κόστος συμμετοχής.

>>Με έγγραφο του Δημάρχου Ληξουρίου της 22/4/24 (αρ. πρωτ. 2881) κληθήκαμε να παραδώσουμε τους 2 από τους 3 χώρους όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογος εντός 10 ημερών και κατά συνέπεια να συρρικνώσουμε δραστικά την προσφορά μας στο κοινό.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 23/4/24, κάναμε συλλογική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου και με την μαζική υποστήριξη μελών και φίλων του συλλόγου καθώς και δημοτικών συμβούλων, καταφέραμε την ανάκληση του επίμαχου εγγράφου.

>>Όσα διαδραματίστηκαν, όμως, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας αφήνουν με την πεποίθηση ότι η παρουσία μας στο χώρο είναι επισφαλής. Η έξωσή μας από τον ένα χώρο δράσεων απλώς αναβλήθηκε, ενώ διακυβεύεται μακροπρόθεσμα και η παρουσία μας στον κεντρικό πολυχώρο της ΑΝΆΚΑΡΑ.

>>Για τους παραπάνω λόγους, σας καλούμε όλους και όλες σε έναν ανοιχτό διάλογο, την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 7 το απόγευμα, στο χώρο της ΑΝΆΚΑΡΑ.

Εκ του ΔΣ

ΑΝΆΚΑΡΑ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img