Συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα Ληξουρίου για τις διακρίσεις των αθλητών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης (εικόνες)

spot_img

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 8 ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ JUNIORS ΣΤΟ KECSKEMET

Ολοκληρωθηκε επιτυχώς η αποστολή του Ομίλου μας, που απαρτιζόταν απο

Ροκκο Αλέξη 2009 κατηγορία C

Σταμενη Σπυρο 2009 κατηγορία C

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τσικλη Γρηγόρη 2010 κατηγορία D

Mυριλλου Βασια 2010 κατηγορία D

Κωτσαλα Αφροδιτη 2010 κατηγορία D

Δελλαπορτα Αγγελική 2010 κατηγορία D

Μονοκρουσου Δανάη 2011 κατηγορία D &

Γιουλατου Ελιαννα 2011 κατηγορία D, στο Παγκόσμιο Κυπελλο Τεχνικης Κολυμβησης Juniors στην Ουγγαρια 2-3/12/2023, κατακτωντας 11 μεταλλια, Τσικλης Γρηγόρης 3χρυσα 1αργυρο, Μυριλλου Βασια 1χρυσο 1ασημενιο 1χαλκινο, Μονοκρουσου Δαναη 1χρυσο 1 χαλκινο και Σταμενη Σπυρο 2 χαλκινα, αλλα και πολλές θέσεις στην 8αδα απο τους υπολοιπους αθλητες και η πραγματικά αξιόλογη παρουσια όλων των αθλητών χαρισε στον Ομιλο μας την 5η θεση στη Γενική Κατάταξη.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, τον προπονητή μας Μυριλλο Ανδρέα που ναι πάντα δίπλα τους αλλά κ τους γονείς τους που τους στηρίζουν και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον πολυετή χορηγό μας ΙΟΝΙΑΝ Π Ν.Ε, την Levante Ferries και την VAN LIFE VIP TRANSFER για τη βοήθεια στην μετακίνηση.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


Συγχαρητήρια επιστολή ΛΑΣΥ Ληξουρίου για τις διακρίσεις των αθλητών του Ποσειδώνα Ληξουρίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου συγχαίρει για άλλη μια φορά τους αθλητές, τους προπονητές και το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού συλλόγου «Ποσειδώνας» Ληξουρίου για τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του που κατάκτησαν 11 μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο τεχνικής Κολύμβησης «JUNIORS» στο KECSKEMET της Ουγγαρίας.

Για άλλη μια φορά τονίζουμε την ανάγκη  ο συγκεκριμένος σύλλογος να στηριχθεί ολόπλευρα από το Δήμο Ληξουρίου, την ΠΙΝ και την Κυβέρνηση στην σημαντική προσπάθεια που κάνει, καθώς και να κατασκευαστεί επιτέλους στο Δήμο μας Κολυμβητήριο που θα φιλοξενήσει τους νέους αθλητές μας αλλά και όλους τους πολίτες της Παλικής.

ΛΗΞΟΥΡΙ 5/12/2023                                                       Η Λαϊκή Συσπείρωση Ληξουρίου


Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο σωματείο του Ποσειδώνα Ληξουρίου για τη νέα επιτυχία του με τα 11 μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του στο Παγκόσμιο Κύπελλο τεχνικής Κολύμβησης «JUNIORS» στο KECSKEMET της Ουγγαρίας.

Πλέον η συμμετοχή του Ποσειδώνα Ληξουρίου σε αγώνες είτε Εθνικού είτε Παγκόσμιου επιπέδου είναι συνυφασμένη με τις επιτυχίες!!

Ο Δήμος Ληξουρίου όπως έκανε μέχρι σήμερα θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών και της Διοίκησης που αποδίδει καρπούς και γεμίζει υπερηφάνεια όλους τους δημότες μας!!

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου  

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img