“Σχολείο με ΦΩΣ!”: Η ταινία μικρού μήκους του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου & του Ιονίου Πανεπιστημίου (εικόνες)

spot_img

Το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά θερινού cinema στο προαύλιο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου! 

Έγινε η επίσημη προβολή της ταινίας μικρού μήκους που έφτιαξαν οι μαθητές της Γ΄και Ε’ τάξης του σχολείου σε συνεργασία με τους φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνολογιών Επιρροής και Αλληλεπίδρασης, κ. Ηλιάδης Γεώργιος, Αναπληρωτής του Τμήματος καθώς επίσης και ο ακαδημαϊκός υπότροφος κ. Κιόσης Κωνσταντίνος, με τους οποίους ήρθαν σε επαφή ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Κατσιβέλης Γεράσιμος αλλά και η υπεύθυνη δασκάλα γενικού σχεδιασμού και συντονισμού της ταινίας κ. Κατσιβέλη Κωνσταντίνα, προκειμένου να παρθούν οι απαραίτητες άδειες για αυτή τη μοναδική συνεργασία που έφερε ένα τόσο όμορφο αποτέλεσμα!

<< Σχολείο με ΦΩΣ ! >> ο τίτλος της ταινίας που συγκίνησε μαθητές και φοιτητές, εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας που βρισκόντουσαν εκεί αλλά και γονείς και που θα συμμετάσχει σε μαθητικούς διαγωνισμούς και φεστιβάλ με σκοπό να προωθήσει το σπουδαίο νόημά της … αυτό της αναγκαιότητας της Αγωγής στη ζωή μας !

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Όλοι θαυμάσαμε την αξιέπαινη ιδέα παιδιών και δασκάλων να ασχοληθούν με το έργο του Πλάτωνα αλλά και την εκπληκτική παραγωγή φοιτητών και καθηγητών με τα εξαιρετικά πλάνα, την επαγγελματική επεξεργασία του ήχου καθώς και το εντυπωσιακό μοντάζ των σκηνών διαμορφωμένο σε 3 υποκεφάλαια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους !! Από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους !!

Μας χάρισαν μια εμπειρία από αυτές που δεν έχουμε συνηθίσει και ανέβασαν σίγουρα τον πήχυ λίγο πιο ψηλά!

Η συνεργασία της Πρωτοβάθμιας με την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση λοιπόν του νησιού ξεκίνησε και είμαστε σίγουροι ότι μας υπόσχεται πολλά για το μέλλον!!

Μπράβο στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου!

Μπράβο στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου!

Μπράβο στα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που χρηματοδότησαν αυτό το πρωτότυπο βήμα!

Καλή συνέχεια στις μοναδικές δράσεις σας!!! 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img