ΠΑΣΟΚ Παλλικής: Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της παράταξης, που δίνουν καθημερινό αγώνα

spot_img

Κατά την διάρκεια όλης της προεκλογικής περιόδου και λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της παράταξης που δίνουν καθημερινό αγώνα.

Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στις κοινότητες της Παλλικής αλλά και στο Ληξούρι καθώς επίσης και αυτές που πραγματοποιήθηκαν στην υπόλοιπη Κεφαλλονιά, επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στην κεντρική πολιτική σκηνή, πιο δυνατό και πιο ενισχυμένο με την κοινωνία στο προσκήνιο.

Καλούμε όλα τα μέλη, που συμμετείχαν στις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης και ανασυγκρότησης της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλλικής, να πάρουμε την παράταξη στα χέρια μας, να κάνουμε ξανά ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία, ένα ΠΑΣΟΚ λαϊκό κίνημα, που θα αγωνιά και θα αγωνίζεται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο.

Καλούμε όλα τα μέλη της παράταξης να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουμε στις επερχόμενες εκλογές να γίνουμε η τρίτη πολιτική δύναμη στην Παλλική, που θα εδραιώσει την παράταξη ως πρωταγωνιστή.

Τελειώνοντας, ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και κάθε άλλο δημοκρατικό και προοδευτικό συμπολίτη μας, ότι το προεκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ Παλλικής είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00, από το οποίο μπορούν να προμηθευτούν προεκλογικό υλικό.

Καλό μας αγώνα!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΛΙΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται