Απολογισμός του κυβερνητικού έργου από τους υποψήφιους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Ληξούρι (εικόνες)

spot_img

Τον απόλυτα θετικό απολογισμό του κυβερνητικού έργου έκαναν οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου σε αίθουσα του Πρώην ΤΕΙ Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων στην πανέμορφη πόλη του Ληξουρίου! 

Την εκδήλωση διοργάνωσε η αξιέπαινη Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γιάννα Κουλουμπή η οποία μίλησε με θέρμη για το ενωτικό κλίμα που υπάρχει σήμερα τοπικά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Το λόγο αρχικά πήρε ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής Παναγής Καππάτος ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων με εκτενείς λεπτομέρειες στα πολλά έργα που έγιναν και στα σημαντικά χρήματα που διατέθηκαν στο Ληξούρι και την Κεφαλονιά και Ιθάκη επί των ημερών του, σε αντίθεση με τη σχετική ανυπαρξία επί των ημερών της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, λαμβάνοντας τη μεγάλη επιδοκιμασία όλων των παρευρισκομένων! 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίσης Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ναπολέων Μαραβέγιας ο οποίος εξήρε το κυβερνητικό έργο, εξέφρασε το όραμα του για το Ληξούρι και τα νησιά μας και απάντησε στα ψευδή δημοσιεύματα πως δήθεν ευθύνεται για την κατάργηση του ΤΕΙ στο Ληξούρι επί των ημερών του… ΣΥΡΙΖΑ! 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος, τον λόγο έλαβε η Υποψήφια Βουλευτής Σμαράγδα Σαρδελή η οποία επίσης εξήρε το κυβερνητικό έργο δίνοντας την ξεχωριστή διάσταση των προβλημάτων της νησιωτικότητας

από την εμπειρία της στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων! Η Σμαράγδα Σαρδελή απέσπασε το πολύ θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων όταν πρόβλεψε με σιγουριά πως η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει ξανά τη Βουλευτική Έδρα της Κεφαλονιάς και Ιθάκης! 

Στη διαφωτιστική αυτή εκδήλωση, που έληξε μόλις ξεκίνησε το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην τηλεόραση, έδωσαν το παρών μεταξύ των άλλων σπουδαίων καλεσμένων ο δραστήριος Πρόεδρος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου του Πόρου Λευτέρης Στελλάτος, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ από το Ληξούρι Βαγγέλης Λουκέρης, η Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά και ο ιατρός Γιώργος Κουρής! 

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img