Ο Νικόλας Φαραντούρης στο Πολιτικό Debate της ΕΡΤ: Τι είπε για οικονομία, ευρώ, παιδεία & παρακολουθήσεις (βίντεο)

spot_img

Στο Debate των Πολιτικών της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ συμμετείχε ο Νικόλας Φαραντούρης μία μέρα πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Για την Οικονομία – Ευρώ:

Το 2019 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε γεμάτα ταμεία σε εύρω κι εθνική αυτοπεποίθηση, όταν το 2015 τα είχε παραλάβει άδεια, όπως θυμούνται όλες οι Ελληνίδες κι όλοι οι Έλληνες. Η ακρίβεια, εξάλλου, στη χώρα μας ήρθε πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει σήμερα αυξήσει τόσο το δημόσιο όσο και το ιδιωτικό χρέος κατά 45 και 40 δισ. αντίστοιχα και η επενδυτική βαθμίδα απο εθνικός στόχος να είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Για Παιδεία και την πανεπιστημιακή αστυνομία

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ως πανεπιστημιακός δάσκαλος εδώ και 23 χρόνια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα σας διαβεβαιώνω πως σε κανένα πανεπιστήμιο του κόσμου δεν υπάρχει αστυνομία. Υπάρχει ασφάλεια, διοικητικό προσωπικό, φύλακες κλπ. αλλά όχι αστυνομία με τον τρόπο που την οραματίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτακή να λειτουργεί απόβτον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ. Άλλη είναι η αποστολή της, ούτε οι αστυνομικοίν οι οι ίδιοι τη θέλουν. Στο Αργοστόλι δεν υπάρχουν φοιτητικές εστίες και τα παιδιά εγκαταλείπουν τις σπουδές τους. Άλλες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για παρακολουθήσεις:

Είναι κόλαφος το πόρισμα της Επιτροπής  PEGA της Ευρωβουλής για τις παρακολουθήσεις στη χώρα μας και δείχνει κατευθείαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι το πόρισμα μιας ανεξαστητης, διακομματικής, κοινοβουλευτικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ψήφους και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (στο οποίο ανήκει και η ΝΔ).

Τί είναι προοδευτική διακυβέρνηση

Μια προοδευτική διακυβέρνηση θα σεβαστεί, θα προστατεύσει και θα ενισχύσει βασικά κοινωνικά αγαθά και τον πιο ευάλωτο: Υγεια, παιδεία, νερό, ενέργεια. Ακρίβεια και λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών θα είναι το διττό διακύβευμα των εκλογών.

Δείτε αποσπάσματα:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img