Αναβολή συνεδρίου Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης, νέα διαδικτυακή ομιλία από την Κωνσταντίνα Τσώλη & εκδήλωση για τον Φανούρη Βώρο

spot_img

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

          Το προγραμματισμένο για τις 9, 10 και 11 Νοεμβρίου 2023 στο Ληξούρι Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: παρελθόν – παρόν – μέλλον» αναβάλλεται για την άνοιξη του 2024, επειδή ακριβώς δεν κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε στο σύνολό του το ποσό της δαπάνης διοργάνωσής του. Εκφράζουμε τη λύπη μας γι’ αυτό, καθώς μια τέτοια αναβολή  «αναστατώνει» το προσωπικό πρόγραμμα των συνέδρων. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι η παράταση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε το απαραίτητο χρηματικό ποσό και αρτιότερα να προετοιμάσουμε το Συνέδριο.

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

          Ενδιαφέρον για γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές είναι το θέμα της διαδικτυακής ομιλίας-συζήτησης του Σεπτεμβρίου, η οποία συνδιοργανώνεται από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη και το Ίδρυμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Η επίκουρη καθηγήτρια Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνα Τσώλη θα μιλήσει την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 7.30 μ.μ. με θέμα «Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

           Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τον τρόπο παρακολούθησης της διαδικτυακής ομιλίας-συζήτησης.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΦΑΝΟΥΡΗ Κ. ΒΩΡΟ

          Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη και η ΕΛΜΕ.ΚΙ συνδιοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023, 7 μ.μ., στο Μουσείο Ληξουρίου, προκειμένου να τιμήσουν τον σουλλαριώτικης καταγωγής εξαίρετο Δάσκαλο και Επιστήμονα Φανούρη Κ. Βώρο (1932-2020) με κύριες ομιλήτριες τη φιλόλογο και μεταφράστρια Άννεκε Ιωαννάτου και τη φιλόλογο και διευθύντρια του περιοδικού «Θέματα Παιδείας» Ρίτα Νικολαΐδου.

                                                                       ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                                   ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img