Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Συγκεντρώνει υλική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία & Συρία

spot_img

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Οργανώνουμε τώρα την αλληλεγγύη

Συγκεντρώνουμε υλική βοήθεια για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των εργαζομένων των νησιών μας προς τους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας και της Συρίας που αυτές τις ώρες δοκιμάζονται από τις συνέπειες του μεγάλου καταστροφικού σεισμού και των μετασεισμών του που ακόμα συνεχίζονται.

Οι εργαζόμενοι στην Κεφαλονιά έχουμε πικρή πείρα από τη δοκιμασία των σεισμών, τόσο από τη μεγάλη τραγωδία που έπληξε το νησί μας παλαιότερα όσο και από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς του 2014, σεισμούς που ακόμα βιώνουμε τις συνέπειές τους, χάριν και στην αναλγησία των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Είναι νωπές οι μνήμες μας από την συγκινητική αλληλεγγύη, την οργάνωση και την δράση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων απ’ όλη τη χώρα, που τότε αποτέλεσαν ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας απέναντι στις καταστροφές που έπληξαν το νησί και ιδιαίτερα την Παλλική.

Σήμερα είναι η σειρά μας να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας.

Συγκεντρώνουμε άμεσα υλικά πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

Συγκεκριμένα:

Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής, ξηρά τροφή.

Τα υλικά θα μαζεύονται στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, στη Λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 119, στην παραλία Αργοστολίου, Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 πμ με 14.00 μμ.. Σάββατο και Κυριακή κατόπιν συνεννόησης.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

6/2/2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται