Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Βορίδη πραγματοποίησε η επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη πραγματοποίησε η επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέξανδρο Παρίση, τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου, το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργο Μαχειμάρη και το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γιώργο Κατσιβέλη ενώ ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων.

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι από την αύξηση του ενεργειακού κόστους , την υποστελέχωση των υπηρεσιών, το μεγάλο κόστος της ναυαγοσωστικής κάλυψης ,  τις αυξημένες αρμοδιότητες χωρίς ανάλογους πόρους, το χρέος των ΔΕΥΑ , η διάσπαση των νομικών προσώπων και των επιχειρήσεων των πρώην Δήμων που καθυστερεί και άλλα διοικητικής και νομοθετικής φύσης θέματα συζητήθηκαν στην περίπου δίωρη συνάντηση. 

Αύριο θα ακολουθεί συνάντηση των Δημάρχων των 7 νεοσύστατων Δήμων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κύριο. Πέτσα για τα ίδια θέματα. 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται