Στο Ληξούρι το 8th International Colloquium on Historical Seismology το 2023

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ληξούρι, 7/10/2022

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης«Ανάπτυξη δικτύων γνώσης αντιμετώπισης κινδύνων σεισμικών καταστροφών» (Ο.Χ.Ε.Παλικής 1.1.1.2 ) του Δήμου Ληξουρίου με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) πραγματοποιήθηκε επίσκεψη μετά από πρόσκληση του Δήμου Ληξουρίου το διάστημα 14-22/09/2022 στο Ληξούρι των συμβούλων του έργου Dr. Mariano Jesus Garcia Fernandez Διευθυντή Ερευνών, research seismologist ,Department of Geology, Museo Nacional de Ciecias Naturales, Μαδρίτη, Ισπανία και Dr. Maria Josefa Jimenez Santos  Διευθύντρια Ερευνών, research seismologist ,Department of Geology, Museo Nacional de Ciecias Naturales ,Μαδρίτη,Ισπανία με την ιδιότητά της ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Σεισμολογικής Επιτροπής(ESC).

Το βασικό αντικείμενο της επίσκεψης ήταν να πραγματοποιηθούν προπαρασκευαστικές συναντήσεις για την προετοιμασία της διοργάνωσης του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου 8th International Colloquium on Historical Seismology που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2023 στο Ληξούρι.

Έγιναν επισκέψεις στους χώρους διεξαγωγής του συνεδρίου και σε σημεία σεισμο-γεωλογικού ενδιαφέροντος για την εξόρμηση υπαίθρου την τελευταία ημέρα του συνεδρίου.

Παρούσα ήταν και η επιστημονική υπεύθυνη του έργου καθηγήτρια σεισμολογίας του ΕΚΠΑ κ. Βασιλική Κουσκουνά.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται