Στις 5 & 6/06 δράσεις Δημοτικών Σχολείων Ληξουρίου λόγω της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Δήμος Ληξουρίου συνδιοργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά δράσεων , συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 11:00 πμ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει το Α’ Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου (μαθητές , γονείς , δάσκαλοι) με σκοπό την υποστήριξη του έργου του συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων ενώ ταυτόχρονα περνάμε το μήνυμα για χρήση στις μετακινήσεις μας φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.

Η εκκίνηση θα γίνει από το παλαιό Α’ Δημοτικό σχολείο και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία όπου και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα 08:30 πμ με τη συμμετοχή μαθητών , γονέων και εκπαιδευτικών του Β’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου το Τμήμα Καθαριότητας και Περιβάλλοντος  διοργανώνει καθαρισμό και δεντροφύτευση στην περιοχή Λεγατάτα – Αγίος Σπυρίδωνας.

Σε μια εποχή που βιώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ας κάνουμε όλοι μας τρόπο ζωής την προστασία του περιβάλλοντος και ας γίνει καθημερινή μας συνήθεια!!

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται