Το καλοκαιρινό Λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ (βίντεο)

Το καλοκαιρινό Λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς στον ΣΚΑΪ!

Ευχαριστούμε ολόψυχα την εξαιρετικά αξιόλογη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη που επέλεξε νωρίτερα σήμερα στο δημοφιλές Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Εύα Αντωνοπούλου να προβάλει πρώτη την καλοκαιρινή φωτογραφία μου από το πανέμορφο Λιμάνι του Πόρου της Κεφαλονιάς μας! 

Πρέπει να σημειωθεί πως το Λιμάνι του Πόρου Κεφαλονιάς αυτές τις ημέρες γνωρίζει πολύ μεγάλη κίνηση από πληθώρα τουριστικών κότερων που δικαίως μας επισκέπτονται για λόγους αναψυχής και ανεφοδιασμού… Επιπλέον της συνηθισμένης για την εποχή κίνηση από πλοία που εκτελούν τοπικές κρουαζιέρες και τα αλιευτικά που τροφοδοτούν τα πολλά εστιατόρια της περιοχής μας! 

Ευχόμαστε σ’ όλους ένα φανταστικά καλό καλοκαίρι στο νησί μας! 

Σπύρος Καγκάδης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img