Λύκειο Ληξουρίου: Σεμινάριο για τη διάσωση ανθρώπινης ζωής – Χρήση απινιδωτή σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πατρών/Τομέα Κεφαλονιάς

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

ΘΕΜΑ: Εκπαιδευτική Δράση – Σεμινάριο  για τη Διάσωση Ανθρώπινης Ζωής – Χρήση Απινιδωτή σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πατρών/Τομέα Κεφαλονιάς

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Απριλίου 2022 (11:00 π.μ.) εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα τη διάσωση ανθρώπινης ζωής με χρήση απινιδωτή.

 Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε και σχεδιάστηκε με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ Πατρών/Τομέας Κεφαλονιάς στο χώρο του Σχολείου μας.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική παρέμβαση έγινε με ομαδοσυνεργατικό και βιωματικό τρόπο με στόχο την απόκτηση της δεξιότητας ΚΑΡΠΑ και της ορθής χρήσης του απινιδωτή από το Σύλλογο Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση της δράσης ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων-ουσών, του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδεύτρια του ΕΚΑΒ κ. Βασιλική Κοκολίνη για τον άψογο σχεδιασμό της βιωματικής δράσης με την υποστήριξη της συνυπεύθυνης του Τομέα κ. Ευδοξίας Τσέβη καθώς και τη διοίκηση του ΕΚΑΒ Πατρών του Τομέα Κεφαλονιάς.

Με την ευχή-προσδοκία η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα να ενδυναμώσει το προσωπικό μας με τη δεξιότητα της ΚΑΡΠΑ και την ορθή χρήση του απινιδωτή, χωρίς ποτέ να χρειαστεί η πραγματική εφαρμογή του, ευχαριστούμε εκ νέου τις εν λόγω κυρίες για την άψογη παρουσίαση και την πολύτιμη αρωγή τους.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

– Ο –

Δ/ΝΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται