Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εκδήλωση της εγγραφής των εθελοντών δοτών στο Ληξούρι

spot_img

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην  ευχάριστηθέση να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση για την εγγραφήεθελοντώνδοτών που πραγματοποιήθηκεστις 26/4/2022ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο αριθμός των εβδομήντααιτήσεων που μας είχανσταλείκαλύφθηκε πολύ σύντομα από την δικήσας συμμετοχή.Το ενδιαφέρον σας, αποτελείκινητήριοδύναμη να συνεχίσουμε την συγκεκριμένηδράσηευαισθητοποιώνταςόσουςπερισσοτέρουςμπορούμεμεγιστοποιώντας την ανθρώπινηαλληλεγγύη μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ένα μεγάλοευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που εγγράφηκαν με την ευχή να γίνουνκοινωνοί της συγκεκριμένηςιδέας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένηεκδήλωση, τον ΔήμοΛηξουρίου, τον κ. Ζερβό Ηλία για την δημιουργία της αφίσας και τις  Βασιλειάδου Μαρία, και Κονταρίνη Έφη για την συλλογή  των αιτήσεων.Αξιοσημείωτη και η μαζικήσυμμετοχή της ομάδας του Παλληξουριακούαλλά και του συλλόγουΓονέων και Κηδεμόνων του Β Δημοτικούσχολείου.

            Οι εγγραφέςμπορούν να γίνονται από τώρα και στο εξής μετα από σχετικήεπικοινωνία στα6974972061 ή στο dionisis9@yahoo.com

Με εκτίμηση,

Πρεντάνος Διονύσιος,

Υπεύθυνος Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ληξουρίου.

Πληροφορίες:   dionisis9@yahoo.com ,  6974972061.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται