Διαδοχικές συναντήσεις έχει στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ληξουρίου (εικόνες)

spot_img

Ληξούρι 10-3-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαδοχικές συναντήσεις έχει τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης. 

Χθες συνοδευόμενος από το βουλευτή του νομού κ. Παναγή Καππάτο συναντήθηκε στο Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Ενημερώθηκαν από τον Υπουργό για την πορεία επαναλειτουργίας του Λιμενικού Σταθμού στο Ληξούρι, ένα ζήτημα που προχωράει προς υλοποίηση με τις απαραίτητες αποφάσεις και ενέργειες. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στον Γενικό Γραμματέα κατατέθηκε αίτημα χρηματοδότησης για μια σειρά μελέτες που προέκυψαν από τις καταστροφές του “Μπάλλου” και του Αεροχείμαρου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών με τον Υφυπουργό κ. Καραγιάννη και Υπηρεσιακούς παράγοντες με βασικό θέμα τις Εργατικές Κατοικίες. Ένα πρόβλημα που μετά από τόσα χρόνια και τις συνεχείς πιέσεις μας φαίνεται να δρομολογείται η λύση του. Το υπουργείο ετοιμάζει προγραμματική σύμβαση με τις ΚΤΥΠ ΑΕ για τη μελέτη επισκευής και ανακατασκευής των Εργατικών με την απαραίτητη δέσμευση πίστωσης. Προχθές μάλιστα για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο των υπηρεσιακών παραγόντων με τους εκπροσώπους των ΚΤΥΠ ΑΕ και της ΔΑΕΦΚ και το επόμενο διάστημα αναμένεται η σχετική Υπουργική Απόφαση. Συζητήθηκαν επίσης το ζήτημα της καταβολής των ενοικίων του β’ εξαμήνου για τους σεισμόπληκτους , τις αποζημιώσεις λόγω “Ιανού” που εκκρεμούν καθώς και το θέμα της μελέτης επισκευής του Μηχανουργείου του ΕΠΑΛ Ληξουρίου που επίσης έχουν αναλάβει οι ΚΤΥΠ ΑΕ.

Με συνέπεια και πνεύμα συνεργασίας συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να προωθούμε τα θέματα του Δήμου. 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img