Μεταφορά της παράστασης του Λάμπρου Φισφή με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου Αργοστολίου

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Πριν από όλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, για την αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε η παράσταση του Λάμπρου Φισφή “Να το Φως”, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Θέατρο “Κέφαλος”, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 21.00. Ο δε προγραμματισμός τις παράστασης, έχει πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου 2023, καθώς τότε λάβαμε ως εταιρεία παραγωγής την τελική απόφαση παραχώρησης από πλευράς του Δήμου.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε τόσο μεγάλη, που υποχρεωθήκαμε να ανακοινώσουμε την ίδια ημέρα και δεύτερη παράσταση στις 19.00.Από εκεί και πέρα δεχτήκαμε μόλις χθες τηλέφωνο από πλευράς του  δήμου, όπου μας κοινοποιήθηκε, ότι αποφασίστηκε μονομερώς η μη λειτουργία του χώρου, χωρίς να σέβεται τις παραγωγές που ήταν προγραμματισμένες να λάβουν χώρα εκεί και χωρίς καμία διάθεση, να βρεθεί κάποια λύση ούτως ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Αντιθέτως, επέδειξε μία αδιάλλακτη στάση προς όλους μας, εξαναγκάζοντας μας να βρούμε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καμία βοήθεια από πλευράς τους. 

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε, ότι συζητώντας με άλλες επιχειρήσεις του πολιτισμού, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, καταλήξαμε, στο συμπέρασμα ότι η συνολική στάση και αντιμετώπιση των συγκεκριμένω ιθυνόντων, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με αυτό το αντικείμενο υπήρξε πρωτοφανής.

Από εκεί και πέρα επειδή ο κ. Φισφής σέβεται όλους όσοι αγόρασαν εισιτήριο και θέλουν να τον δουν από κοντά και δε βρίσκει δίκαιο το να ματαιωθεί η παράσταση τελείως σας ενημερώνουμε για τα εξής:1. Η παράσταση θα μεταφερθεί στο χώρο MYTHOS+estiasis2. Θα γίνει μόνο μία παράσταση στις 21:30, καθώς ο χώρος είναι επαρκής προκειμένου να φιλοξενήσει, τα εισιτήρια που αγοράστηκαν και για τις δύο παραστάσεις.3. Τα εισιτήρια που έχετε αγοράσει ισχύουν κανονικά ΑΛΛΑ δεν ισχύει η αρίθμησή τους και οι θέσεις που είχατε κλείσει. Στο νέο χώρο η είσοδος σας γίνεται με σειρά προτεραιότητας άφιξης εκεί και όχι βάσει κάτοψης. 4. Είτε έχετε αγοράσει εισιτήρια για τις  21:30, είτε για τις 19:00 αυτά μεταφέρονται για τις 21:305. Εάν επιθυμείτε ακύρωση των εισιτηρίων σας και επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν email μέχρι την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 14.00. 6.Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά, τόσο μέσω του more.com όσο και από το βιβλιοπωλείο Φάρος.6. Τέλος, σας παρακαλούμε εάν γνωρίζετε και άλλους που έχουν αγοράσει εισιτήριο είτε μέσω more.com είτε από το βιβλιοπωλείο Φάρος, μεταφέρετέ τους την ενημέρωση αυτή, καθώς και ότι μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους στο βιβλιοπωλείο και να αποζημιωθούν επίσης μέχρι την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου στις 14.00 
Ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση και λυπούμαστε ειλικρινά για την ταλαιπωρία.– 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Art On The Road Productions

www.artontheroad.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img