ΥΠΕΡΙΩΝ: Εκδήλωση αφιέρωμα στον Γιώργο Κράτσα, θερμό υποστηρικτή του έργου της Ένωσης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενου και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» πραγματοποιούν εκδήλωση αφιέρωμα στον Γιώργο Κράτσα, που είναι θερμός  υποστηρικτής – χορηγός του έργου της Ένωσης.

Ο Γιώργος Κράτσας εργάζεται και μένει στην Αγγλία και από το 2020 είχε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει έναν «διάπλου», να κολυμπήσει δηλαδή από την Ιθάκη στην Κεφαλονιά, καλώντας με τον τρόπο αυτό χορηγούς να προβούν σε οικονομική ενίσχυση στην Ένωση, που θα βοηθηθεί για την Ίδρυση – Λειτουργία μιας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι.

Λόγω Covid -19 δεν κατέστη δυνατόν να γίνει το καλοκαίρι του 2020 και θεωρεί ότι θα γίνει το φετινό καλοκαίρι , αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Όμως, ο ίδιος μέσω φιλανθρωπικών σωματείων στην Αγγλία κατάφερε να καταθέσει στο ταμείο της Ένωσης ένα σεβαστό ποσό. Παράλληλα, διατηρούσε με βιντεάκια – email κ.λ.π. μια πολύ καλή επικοινωνία με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ.

Στις 29 Αυγούστου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί εκδηλώνοντας ο ίδιος την επιθυμία να μας γνωρίσει, ετοιμάσαμε μια εκδήλωση στο Κ.Δ.Η.Φ. στο Λογγό Ληξουρίου, με την ευκαιρία να τον τιμήσουμε για την προσφορά του.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει γνωριμία με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. και το Δ.Σ. της Ένωσης, αλλά και με όσους θα παραβρεθούν. Θα ακουστούν παραδοσιακές καντάδες και τραγούδια του τόπου μας, χορευτικό, κεράσματα και βιντεάκια που θα δείχνουν τον τρόπο εκπαίδευσης των ωφελούμενων.

Θα είναι τιμή για εμάς, όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,                                                   Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                           Παρασκευή Κοντογιαννάτου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται