Πρεντάνος Διονύσης: Ευχαριστεί και προτείνει στην μνήμη του Κυριάκου Ευαγγελάτου

spot_img

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με θέμα τον   «Σχολικό εκφοβισμό και τους κινδύνους του διαδικτύου». Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εξαιρετικές επιστήμονες κ. Νταφούλη Ι. από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την κ. Χαρδαλούπα Ι. από το Χαμόγελο του Παιδιού και την κ. Χριστοδουλάκη Μ. από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου  που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

            Μια παρουσία που ήρθε να φωτίσει σκοτεινές πτυχές ενός φαινομένου που μαστίζει την σύγχρονη κοινωνία μας. Ένα φαινόμενο που οι συνέπειες  του τραυματίζουν ανεπανόρθωτα παιδικές ψυχές και που μπορούν να  οδηγήσουν  σε ακραίες πράξεις όπως την αυτοκτονία. Δυστυχώς τα παιδικά τραύματα δύσκολα επουλώνονται και επηρεάζουν την υπόλοιπη ζωή μας.

 Πριν λίγο καιρό η τοπική μας κοινωνία βίωσε την απώλεια ενός αγαπημένου της παιδιού. Ο Κυριάκος δυστυχώς δεν είναι πια  κοντά μας. Θέλοντας  να εξαλείψουμε και να περιορίσουμε το αρνητικό αυτό φαινόμενο οφείλουμε να είμαστε σε μόνιμη επαγρύπνηση. Ένας από τους τρόπους είναι η συνεχής ενημέρωση και για αυτό το λόγο προτείνω κάθε χρόνο στην μνήμη του Κυριάκου να διοργανώνεται μια ενημερωτική ημερίδα στην πόλη μας. Τόσο η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών όσο και εγώ προσωπικά θα κινηθούμε προς την υλοποίηση αυτής της ιδέας σε συνεργασία με τον Δήμο μας.

Με εκτίμηση

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Πρεντανος Διονύσης

Υπεύθυνος Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ληξουρίου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img