Στην Ιθάκη ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Μ. Θεόφιλος (Εικόνες)

spot_img

Αργοστόλι, 11-05-2020

Στην Ιθάκη βρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης  και  Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.

Ο κ. Μιχαλάτος, συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με τους φορείς της αυτοδιοίκησης της Ιθάκης, στο πλαίσιο της παράδοσης του έργου της τοποθέτησης δεκατεσσάρων πίλαρ (Pillar), για την παροχή νερού και ρεύματος στα σκάφη, κατά μήκος της παραλιακής στο λιμάνι του Βαθέως, αλλά και άλλων ζητημάτων και εκκρεμοτήτων που αφορούσαν το Λιμενικό Ταμείο.

Το παρών έδωσαν μέλη του Λιμενικού Ταμείου εκ μέρους της Ιθάκης, ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης, Στέφανος Φιαμπόλης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τρέλλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Ραδίτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, καθώς και ο Λιμενάρχης Ιθάκης Δημήτρης Γραικός.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Έπαρχο Ιθάκης κ. Λιβιτσάνη στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο λιμάνι του Πίσω Αετού, παρουσία και των εργολάβων, εν όψει της ολοκλήρωσης των εργασιών και της παράδοσης του έργου στο Λιμενικό Ταμείο.

Στην συνάντηση φάνηκε για άλλη μια φορά η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των φορέων της Αυτοδιοίκησης της Ιθάκης και του Λιμενικού Ταμείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img