Παράταξη Ρουχωτά: “Μοναδικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος των 600 ευρώ είναι ο Γ. Κατσιβέλης”

spot_img

Με την απόφαση με ΑΔΑ ΨΖΗ7ΟΡ1Φ-ΜΔΟ με ημερομηνία 12/02/21 ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ των αποφάσεων του Δήμου, ΑΠΕΡΡΙΨΕ, μετά από έλεγχο την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το έτος 2021.

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Η Αποκεντρωμένη ΑΚΥΡΩΣΕ το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ληξουρίου, που κατήγγειλε ο Βασίλης Ρουχωτάς)

ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ.

Γιατί το Τεχνικό πρόγραμμα των Δήμων ελέγχεται υποχρεωτικά από τον ελεγκτή νομιμότητας. Η άγνοια , η αλαζονεία, και η επιμονή του Δημάρχου, είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμακαι είναι καταγεγραμμένη η προσπάθεια τόσο του κ . Δημήτρη Μαντζουράτου, όσο και η δική μου να αποτρέψουμε την αλαζονική και λανθασμένη πορεία του Δημάρχου η οποία εν τέλει οδήγησε στην λάθος απόφαση. Για την ακύρωση της απόφασης έγκρισης του τεχνικού προγράμματος η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ανήκει στον ΔΗΜΑΡΧΟ αφού ούτως ή άλλως η πλειοψηφία παρίσταται απλώς για να ψηφίζει. Η απόρριψη του τεχνικού προγράμματος είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχει εγκριθεί μέχρι σήμερα ο προϋπολογισμός του Δήμου .

Και ο μόνος ένοχος που δεν έχει προϋπολογισμό ο Δήμος είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. Γ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ εξαιτίας της ακύρωσης της απόφασης για το τεχνικό πρόγραμμα από τον ελεγκτή νομιμότητας.

Επομένως, μετά τα παραπάνω, ο μοναδικός υπεύθυνος για την καθυστέρηση της καταβολής του επιδόματος των 600 ευρώ είναι ο κ Γ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ο ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΈΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

Δεν με εκπλήσσουν οι ψεύτες !!!!

Άλλωστε κατά τον Ανδρέα Λασκαράτο ο καθένας δίνει ότι του περισσεύει.Εγώ έχω περίσσια υπομονής και επιμονής σε αυτό που με έταξε η κοινωνία. Να υπερασπίζομαι το συμφέρον του ανώνυμου συμπολίτη μου. Με την ακύρωση της απόφασης έγκρισης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ληξουρίου από τον ελεγκτή νομιμότητος ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ δικαιώθηκα για μία ακόμη φορά. Δικαιωμένος επιστρέφω την λάσπη ενός ολοκλήρου μήνα στους δικαιούχους της. Δεν επιχαίρω για την ακύρωση.

Αντίθετα λυπούμαι βαθύτατα γιατί ο Δήμαρχος και η σιωπηλή πλειοψηφία του, έχει οδηγήσει μέχρι σήμερα τον Δήμο από ύφαλο σε ύφαλο.

Πάλλη – Ληξούρι – Νέα Αρχη
Παράταξη Δήμου Ληξουρίου

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται