Δ. Ληξουρίου: “Σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκαν 3 κρούσματα Κορονοϊού στο Δήμο Ληξουρίου”

spot_img

Σήμερα το μεσημέρι επιβεβαιώθηκαν 3 κρούσματα κορονοιού στο Δήμο Ληξουρίου.

Ένας ενήλικος και δύο μαθητές. Του Πετριτσείου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου αντίστοιχα.Έγιναν και από τα δύο σχολεία όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες που ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Από την πλευρά μας επικοινωνήσαμε με τα δύο σχολεία και το διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.Μαρκάτο προκειμένου να συζητήσουμε τις επόμενες ενέργειες.Κατόπιν ζητήσαμε από τον αναπληρωτή διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ. Παπαδάτο Τάσο να πραγματοποιηθούν rapid test σε όλους όσοι είναι στενές επαφές των κρουσμάτων ,αίτημα που έγινε δεκτό.

Έτσι, αύριο από τις 8:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι οι μαθητές του Γενικού Λυκείου που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων καθώς και οι καθηγητές θα μπορούν να κάνουν rapid test στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 θα γίνει αντίστοιχα το ίδιο με τους μαθητές και καθηγητές του Πετριτσείου Γυμνασίου.

Όλοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ τους.Να θυμίσουμε ότι χθες το πρωί έγινε απολύμανση σε όλα τα σχολεία του Δήμου. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και καλούμε τους πολίτες με ψυχραιμία και προσήλωση να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες των ειδικών.

Δήμος Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται