Κλειστά αύριο Παρ. 12.02 τα σχολεία στο Δήμο Ληξουρίου μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις κρουσμάτων Κορονοϊού στην Κεφαλονιά

spot_img

Οι τελευταίες ανακοινώσεις κρουσμάτων κορονοϊού στην Κεφαλονιά αποδεικνύουν περίτρανα ότι απαιτείται εγρήγορση και κυρίως τήρηση των μέτρων και των κανόνων που η πολιτεία έχει ανακοινώσει.

Το γεγονός ότι τη μια μέρα είμαστε με μηδενικά κρούσματα δεν μας εγγυάται το αύριο όπως περίτρανα αποδείχθηκε. Η παραμικρή χαλάρωση θα ήταν καταστροφική.

Καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και τους επαγγελματίες ή εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με τις περιοχές που έχουν εντοπιστεί τα κρούσματα να τηρούν με αυστηρότητα τους κανόνες προστασίας και απολύμανσης.

Καθαρά για λόγους πρόληψης αύριο Παρασκευή τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά για να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Βαδίζουμε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και οφείλουμε να διαφυλάξουμε ότι πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα για να βγούμε όλοι νικητές.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου  

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img