Επιχορήγηση Δήμου Ληξουρίου για υδατοδεξαμενή στην Κατωγή & μονάδα αφαλάτωσης στα Κουβαλάτα

spot_img

Πριν από ακριβώς ένα μήνα επισκεφθήκαμε με το Βουλευτή κ. Καππάτο το νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη και του καταθέσαμε αίτημα του Δήμου μας για επιχορήγηση της προμήθειας φορητής μονάδας αφαλάτωσης για την Κοινότητα Κουβαλάτων και μιας δεξαμενής 1.000 κυβικών για την Κοινότητα Κατωγής. 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε σήμερα την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Ληξουρίου και ενέκρινε τη χρηματοδότηση για τις προμήθειες αυτές με το ποσό των 136.400 €.

Η νέα αυτή χρηματοδότηση έρχεται να συμπληρώσει την πρόσφατη των 60.000 € για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης των Πετανών και έρχεται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τις συγκεκριμένες περιοχές.Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη , όσο και το Γενικό Γραμματέα κ. Κουτουλάκη που σήμερα υποδεχόμαστε στο Δήμο μας , για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Βουλευτή μας κ. Καππάτο που στηρίζει ανελλιπώς  τις προσπάθειές μας.Η Δημοτική Αρχή με συνέπεια και μεθοδικότητα διεκδικεί και πετυχαίνει σημαντικά πράγματα για το Δήμο μας.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου 

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ-ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ-ΜΕ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ_6ΨΘ24653ΠΩ-ΙΙ2

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται