Ένωση ΥΠΕΡΙΩΝ: Ευχαριστήρια Επιστολή στον εθελοντή Χαράλαμπο Αραβαντινό – Σιμωνέτο

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή στον εθελοντή μας Χαράλαμπο Αραβαντινό – Σιμωνέτο»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Χαράλαμπο Αραβαντινό – Σιμωνέτο που αποφάσισε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Κ.Δ.Η.Φ.

Ο Χαράλαμπος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι ευαίσθητος, πάντα χαμογελαστός και πολύ συνεργάσιμος με το επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Οι ωφελούμενοι τον αποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά, ίσως γιατί κάποιοι μπορεί να τον γνώριζαν (τέλειωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στο Ληξούρι), αλλά αισθάνονται ότι έχουν ένα νεαρό παιδί δίπλα τους, που τους συνοδεύει στον πρωϊνό τους περίπατο, που ασχολείται μαζί τους στον υπολογιστή για να τους μάθει πώς να τον χειρίζονται, που τους κάνει συντροφιά σε μια δύσκολη στιγμή, που τους αποδέχεται και μάλιστα με πολύ σεβασμό.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παράλληλα ο Χαράλαμπος υποστηρίζει την Γραμματεία, ενημερώνεται για την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και πρόθυμα συμμετέχει σ’ όλες τις δράσεις του προγράμματος.

Εμείς νιώθουμε μεγάλη χαρά γιατί έχουμε δίπλα μας ένα νέο παλικάρι που εθελοντικά στηρίζει το έργο του Κ.Δ.Η.Φ. αλλά και της Ένωσης.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ στην πορεία του στηρίχτηκε από πολλούς εθελοντές και το μητρώο που έχουμε σε φάκελο είναι πολύ μεγάλο. Ο Εθελοντισμός είναι πράξη ζωής, είναι έργο, είναι προσφορά σ’ όλους τους τομείς της ζωής μας που μέσα απ’ αυτό αναδεικνύεται και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μας.

Μπράβο Χαράλαμπε γι’ αυτό που κάνεις! Είμαστε σίγουροι πως η εθελοντική σου προσφορά σ’ ένα σωματείο Ατόμων με Αναπηρία θα σε βοηθήσει να πορευτείς με μεγαλύτερη επιτυχία σ’ όλο το διάβα της ζωής. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να έχεις πάντα προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία!

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,                                                              Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                           Παρασκευή Κοντογιαννάτου

spot_img

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img