Υπερίωνας: Πρόσκληση συμμετοχής στην 8η έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 11/07

spot_img

Ληξούρι,  30 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΣ

Ιδρυτικά, Τακτικά, Συνεργαζόμενα, Συνδεδεμένα και Αρωγά Μέλη της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΗΝ 8η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και φίλοι – μέλη της Ένωσης,

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» σύμφωνα με τα άρθρα 26, 27 και τις συμπληρωματικές προς αυτά διατάξεις των άρθρων 10, 12, 17, 23, 24 και 25 του καταστατικού της Ένωσης και ύστερα από απόφαση που πήρε στην 19/23-06-2020 συνεδρίασή του, σας καλεί στην 8η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του ΥΠΕΡΙΩΝΑ, (στο σκέπαστρο που πρόσφατα κατασκευάστηκε) έξω από το ροζ κτίριο, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Covid- 19, το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί. Η Γενική Συνέλευση και σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού, για να έχει απαρτία, πρέπει να είναι παρόντα τα μισά συν ένα (1) από τα μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Συνέλευση θα επαναληφθεί οριστικά το επόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα, όπως καθορίζεται στο άρθρο 23 του καταστατικού.

            Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης πραγματοποιείται κατόπιν απόφασης που πάρθηκε στην 7η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 23 Νοεμβρίου 2019 με θέμα την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού του ΚΔΗΦ. Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωναΐο δεν πραγματοποιήθηκε έως τις 31 Μάρτη, όπως είχε αποφασισθεί.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης θα είναι:

  1. Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού του ΚΔΗΦ για το έτος 2019 και έως 31 Μαΐου 2020, από την Ταμία της Ένωσης κα. Παρασκευή Κοντογιαννάτου, όπως ακριβώς έχει συνταχθεί από τον Λογιστή κο. Γεράσιμο Κονταρίνη και την Εταιρεία Συμβούλων επιχειρήσεων REMACO.
  2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού για το έτος 2019 και έως 31 Μαΐου 2020.
  3. Λειτουργία του ΚΔΗΦ σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ11/Φ.29/Γ.Π.οικ.19881/691/22.5.2020.
  4. Ίδρυση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι.
  5. Τοποθετήσεις – προτάσεις μελών.

            Σας υπενθυμίζουμε, ότι η συμμετοχή σας ως μελών της Ένωσης στην Έκτακτη  Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος (γ) του καταστατικού, αποτελεί θεμελιακή υποχρέωση όλων μας, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου, με όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συναίνεση.

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης,

Η Πρόεδρος
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Η Γενική Γραμματέας
Μαρία Λαδά

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται