Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ζητά οριστική λύση του προβλήματος με τη ράμπα των Α.μεΑ. στα Λέπεδα

spot_img

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Α.μεΑ.  «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Στην 8η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2020, ώρα 11:00 π.μ., ημέρα Σάββατο, στον χώρο του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» τέθηκε εκτός Ημερήσιας Διάταξης από την Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Μαρία Λαδά το θέμα: « Προσβασιμότητα των Α.μεΑ. στη θάλασσα μετά τη τοποθέτηση του συστήματος Access2All”.

Επακολούθησε συζήτηση επί του θέματος, όπου τοποθετήθηκαν αρκετά από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα με ομόφωνη απόφαση:

«Μετά τα προβλήματα και τις συνεχείς επαναλαμβανόμενες βλάβες με ταλαιπωρία των Α.μεΑ., που έχουν προκύψει από την αρχή της τοποθέτησής του στην παραλία των Λεπέδων, ζητούμε από τους αρμόδιους την άμεση και οριστική λύση του προβλήματος. Είναι αναξιοπρεπές και δεν τιμά μια πολιτισμένη κοινωνία, λουόμενοι Α.μεΑ. να γίνονται ναυαγοί, χωρίς να μπορούν να επιστρέψουν από την θάλασσα στην αμμουδιά και η προμήθεια να μην ανταποκρίνεται στο σκοπό της.

Τονίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα Α.μεΑ. είναι ισότιμα και ισάξια μέλη της κοινωνίας και αν μη τι άλλο δικαιούνται να κάνουν μπάνιο, που θεωρείται απαραίτητο για τη σωματική και ψυχική τους υγεία.

Ας σημάνει επιτέλους το τέλος αυτής της κατάστασης και ας πάψει να είναι το σύστημα αυτό το νέο γεφύρι της Άρτας, που «ολομερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν».

Ήδη, ως Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» είχαμε αποφασίσει να μην αποδεχτούμε το συγκεκριμένο σύστημα και να προχωρήσει η Περιφέρεια στην προμήθεια άλλου συστήματος από τον επόμενο ανάδοχο. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε, με αποτέλεσμα εκτός της ταλαιπωρίας των Α.μεΑ., όλοι οι λουόμενοι στην παραλία να διαμαρτύρονται έντονα.

Προς καλύτερη ενημέρωσή σας, στην γραμματεία του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» υπάρχει ο φάκελος με όλες τΙς ενέργειες, που έγιναν από τον ΥΠΕΡΙΩΝΑ.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος    
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Η Γενική Γραμματέας    
Μαρία Λαδά

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται