Δρόμος για Πετανούς: “Aντί να πάτε να μαζέψετε τα σκουπίδια, συνεχίζετε να σιωπείτε. Εκτίθεστε”

spot_img

Ανάρτηση από το Facebook του Αντώνη Ευθυμιάτου

Το άρθρο που ανέβασε ο δήμος Ληξουρίου θα πρέπει να το κατεβάζει και να ζητήσει μια Συγνωμη. Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν. Καθημερινά. Κύριε αντιδημαρχε επειδή αναφερθήκατε προσωπικά σε εμένα ότι ψεύδομαι σας παραθέτω σημερινή φωτογραφία. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι αντί να πάτε να τα μαζέψετε εσείς συνεχίζεται να σιωπειτε. Εκτίθεστε. Κάθε μέρα θα ανεβάζω και μια με ημερομηνία. Μέχρι να φιλοτιμηθείτε. Και από το βλέπετε είναι ακριβώς όλα στην ίδια θέση……. Όταν τα μαζέψετε τότε θα σας ευχαριστήσω προσωπικά που κάνετε το αυτονόητο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ


Τελικά από ότι φαίνεται δεν ψεύδομαι εγώ. Κύριε αντιδημαρχε. Θα ανεβαίνουν καθημερινά πλέον με ημερομηνία. Για να μην διαβάσω ξανά ότι ψεύδομαι. Λέξη την οποία χρησιμοποιήσατε εσείς. – Ανάρτηση 12.08.2020

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο δρόμος για πετανους. Μια χαρά μας βλέπω. Όλο αυτό είναι πάνω από 2 μήνες. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο. Από τα πολλά συμβούλια δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας. Δεν έχετε χρόνο μάλλον – Αρχική ανάρτηση 10.08.2020


Ανάρτηση Δήμου Ληξουρίου

Σχετικά με χθεσινή ανάρτηση του κ. Αντώνη Ευθυμιάτου στο https://kefaloniamagazine.gr/…/lixoyri-o-dromos-gia-petano…/, νιώθουμε την ανάγκη, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και των σκουπιδιών, γίνεται σε καθημερινό επίπεδο στην Παλλική.

Κυρίως σε πολυσύχναστες περιοχές, όπως οι Πετανοί, το Ξι, η Κουνόπετρα, λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Το δημοσίευμα του κ. Ευθυμιάτου που δείχνει την προ μηνών κατάσταση στους Πετανούς, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ληξουρίου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα έχει βελτιώσει και συνεχίζει να βελτιώνει με όλες του τις δυνάμεις την εικόνα της πόλης και των χωριών μας.

Το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου μας δεν σταματούν λεπτό.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ληξουρίου
Χρήστος Βολτέρας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img