Δ. Αραβαντινός-Μαντζαβινάτειο: Η τακτική “ήλθα, είδα & απήλθα” ισοδυναμεί με κοροϊδία

spot_img

ΗΛΘΕ,  ΕΙΔΕ  ΚΑΙ  ΑΠΗΛΘΕ…

Ενημερωθήκαμε, φυσικά κατόπιν εορτής,  ότι ο Διοικητής της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή, επισκέφθηκε με άκρα μυστικότητα το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο.

Επί της ουσίας καμία απάντηση δεν δόθηκε για τα χρονίζοντα προβλήματα του νοσοκομείου μας καθώς και τις προοπτικές στήριξης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Οι υποσχέσεις ότι θα εξετάσουν τις πιθανότητες έγκρισης εξοπλισμού και αναζήτησης χρηματοδοτήσεων προκαλούν γέλια και μάλλον σε αφελείς απευθύνονται.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οσο για τις…περιηγήσεις στους χώρους του νοσοκομείου, προσβάλλουν την νοημοσύνη μας, αφού περισσότερο σαν εκδρομή ακούγονται παρά με ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ριζική αναβάθμιση του Μαντζαβινάτειου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Υγειάρχης γυρίζει την πλάτη στην κοινωνία της Παλικής, αποφεύγοντας το σοβαρό διάλογο με τους φορείς.

Είναι η δεύτερη φορά,  μετά τις κινητοποιήσεις των Παλικισιάνων του περασμένου Δεκέμβρη, που ο Υγειάρχης αγνοεί επιδεικτικά την αιρετή αυτοδιοίκηση και αντί να προκαλέσει ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου συζήτηση για τα προβλήματα του νοσοκομείου,  δεσμευόμενος για την επίλυσή τους, προτιμά μια ξεκούραστη βόλτα.

Αναμέναμε από την Δημοτική Αρχή τουλάχιστον να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για την απαξίωση και τον παραγωνισμό της, αφού, όπως φαίνεται, ούτε καν κλήθηκε στην συνάντηση αυτή.

Αν πάλι ήταν ενήμερη για την επίσκεψη και επέλεξε να μην συμμετέχει, είναι ανίκανη να ξεχωρίσει το σημαντικό από το ασήμαντο.

Συμπερασματικά, η ινκόγκνιτο επίσκεψη Υγειάρχη και Βουλευτή στο Μαντζαβινάτειο τίποτε καινούριο δεν πρόσθεσε. Τα προβλήματα του νοσοκομείου εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα.

Η τακτική του ‘ήλθα, είδα και απήλθα’ ισοδυναμεί με κοροϊδία.

Ληξούρι 30.6.20

Για την παράταξη ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Αραβαντινός Διονύσης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img