Σύλλογος “Κουνόπετρα”: Μεγάλο Καλλιτεχνικό Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι (Βίντεο+Εικόνες)

spot_img

Την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:30 το πρωί πραγματοποιήθηκε μεγάλο καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ληξουρίου, κ. Γαλανό Γεράσιμο, και τη βοήθεια της κας Κατσαΐτη Ελπίδας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατωγής “Κουνόπετρα” στα Μαντζαβινάτα.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου χριστουγεννιάτικες ευχές έδωσαν ο κ. Παναγής Ατσάρος, Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιώργος Έρτσος, Αντιπρόεδρος, ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο κ. Γαλανός, η κα. Κατσαΐτη, και η κα. Μαρία Λαδά, Γενική Γραμματέας της Ένωσης Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ” .

Ήταν ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους. Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από άτομα κάθε ηλικίας και κυρίως από παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμένους γονείς. Στο εργαστήρι συμμετείχε και η κα. Μαρία Λαδά μαζί με τον ωφελούμενο από το ΚΔΗΦ Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”.

Όλοι εμφανώς ενθουσιασμένοι ακολουθούσαν πιστά τις οδηγίες της κας Κατσαΐτη και με τη βοήθεια και των μελών του συλλόγου δημιούργησαν απίστευτες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από χαρτοπετσέτες, κόλλα, χρώματα και μπουκάλια!!!!

Μια υπέροχη πρωτοβουλία από το Δήμο και το Σύλλογο σε συνδυασμό με άψογη συνεργασία έφερε χαρά σε όλους όσους βρίσκονταν στην αίθουσα!

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται