Κινητοποίηση φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Ληξουρίου (Βίντεο+Φωτογραφίες)

spot_img

Το Σάββατο 30/11/2019 στις 12:00 πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση, που είχαν ανακοινώσει οι φοιτητές του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων στο Ληξούρι και ο Δήμος Ληξουρίου, στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.

ΒΙΝΤΕΟ


Ο κόσμος δυστυχώς ήταν ελάχιστος παρόλο που ο καιρός ήταν εξαιρετικός και υπήρχε συνεχώς μουσική από πολύ νωρίς. Ειδικά στις 12:00 ήταν μόνο κάποιοι από τους Δημοτικούς Συμβούλους και κάποια άτομα στις καφετέριες. Πολύ κρίμα!

Γύρω στις 12:40 ξεκίνησαν οι ομιλίες των παρευρισκομένων. Στην αρχή το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος μίλησε για το Τμήμα, τους φοιτητές και τη συνάντηση που είναι να γίνει με την Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως. Συγκεκριμένα είπε ότι θα πραγματοποιηθεί άμεσα στην Αθήνα την Τετάρτη στις 09:30. Στη συνέχεια παρουσίασε ο ίδιος τους υπόλοιπους ομιλητές.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αρχικά, ο κ. Κατσιβέλης παρουσίασε τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κολυδά και την Αντιπρόεδρο κα. Νίκη Σκουμπούρη των φοιτητών του τμήματος, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν τον κ. Κατσιβέλη και τον κ. Σπύρο Γαλιατσάτο για την υποστήριξή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο, επανέλαβαν ότι “θέλουμε το τμήμα μας πίσω”, “θέλουμε να μείνουμε εδώ στο Ληξούρι” και πως “θα παλέψουμε για αυτό”.

Αμέσως μετά μίλησαν με τη σειρά ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, κα. Αμαλία Αλυσανδράτου (από το Δήμο Σάμης), ο κ. Διονύσης Αραβαντινός, ο κ. Βασίλης Ρουχωτάς, ο κ. Βαγγέλης Φαρακλός και ο κ. Ανδρέας Γρηγορόπουλος. Όλοι τους υποστήριξαν την επαναλειτουργία του τμήματος αναφέροντας τη σπουδαιότητα του στο Ληξούρι, αλλά και στους φοιτητές του!

Επίσης, το παρόν έδωσαν οι: ο κ. Γεράσιμος Γαλανός, ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο κ. Χρήστος Βολτέρας, ο κ. Διονύσης Πρεντάνος, κ. Νέστορας Βεντούρας, η πρώην Δήμαρχος Ληξουρίου Νόπη Αλεξανδροπούλου, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Ληξουρίου κ. Σπύρος Παγώνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ληξουρίου κ. Διονύσης Περδίκης.

Μετά τις ομιλίες οι φοιτητές έδωσαν μια μικρή συναυλία παίζοντας αγαπημένα κομμάτια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img